Digidexo.com

Meny Ideer for vektøkning

Meny Ideer for vektøkning


Sunn vektøkning handler om å ta inn flere kalorier enn du trenger for din alder og mosjon nivå. Det handler også om å velge høy-kalori mat som legger protein og muskelmasse, ikke fett, til kroppen din. Meny ideer for sunn vektøkning inneholde nøtter, frø, vitamin-beriket korn og andre høyt kalori, men proteinrik mat.

Frokost

Velg en vitamin-beriket frokostblanding til frokost. Spis frokostblandinger som er laget av hel hvete eller multi-hvete i stedet for sukkerholdige frokostprodukter. Velg frokostblandinger pakket med en overflod av vitaminer, og som inkluderer nøtter eller frø. Doble den anbefalte porsjonsstørrelsen eller spise denne frokosten produkt for frokost og igjen som mid-morgen snack. Hot frokostblandinger med frukt er gode vektøkning menyalternativer.

Drikk et høyere kalorifattig frukt juice med frokost, for eksempel eplejuice, som har så mange som 346 kalorier per 100 gram. Banan juice har samme kalori teller som eplejuice og tilbyr kalium også. Hvis du foretrekker appelsinjuice, kan du fortsatt legge 60 kalorier med at menyalternativet.

Lunsj / middag

Spis komplekse karbohydrater som pasta, brun ris eller poteter til lunsj og middag hver dag. Legg runde eller flanke biff, kalkun, magert kjøtt, kylling, laks eller annen fisk som kjøtt alternativ for hvert måltid. Inkluder hel-hvete brød med måltider. Sørg for å inkludere smør, som noen fett er nødvendig for å hjelpe til med din fysiske velvære.

Spis bønner og grønnsaker med måltider for å gi nødvendige næringsstoffer, og for å legge til kalorier. Drikk en milkshake, som er høy i kalorier, men gir også fordelene av meieriprodukter. Peanøttsmør lagt til epleskiver til dessert kan legge til så mye som 1600 kalorier per kopp mot vektøkning

Snacks, nøtter og frø

I mellom måltid snacks også hjelpe til å få vekt. En kopp cashewnøtter gir 780 kalorier. Det gir også vitaminer og mineraler. Spis en kopp rosiner og kaloritelling vil øke og du vil ha en overflod av energi. Legge til nøtter, frø og tørket frukt til frokost frokostblandinger, salater og grønnsaker kan hjelpe deg å få nødvendig vekt. Sats på Brasil, macadamia, og pecan nøtter for høyere kalorier (190-200 kalorier per unse) og vektøkning.