Digidexo.com

Hvordan å finne en lege for bekkensmerter

Bekkensmerter kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand. Dette er hovedsakelig på grunn av det store utvalget av organer som ligger i bekkenområdet. For menn, vil dette omfatte tarmen, vedlegg og blære. For kvinner, dette inkluderer tarmen, vedlegg, blære, eggstokkene og livmoren. Dersom du opplever langvarig bekkenløsning, må du oppsøke lege. Heldigvis, flere alternativer finnes for å finne en lege å behandle bekkensmerter.

Bruksanvisning

•  Spør din primære omsorg lege om en henvisning til en lege som er spesialist i behandling av type bekkensmerter du opplever. Gi full åpenhet om dine symptomer slik legen din kan gi deg best mulig henvisning.

Kontakt et sykehus i ditt lokale område hvis legen din ikke er i stand til å gi deg en henvisning. Sykehusene har vanligvis en lang liste over leger som er spesialister på en rekke områder, og kan gi deg en kvalitet henvisning for en lege som har spesialisert seg på bekkensmerter. På grunn av de organer som er involvert i bekkensmerter, menn er sannsynlig å se urologer, mens kvinner vanligvis ser gynekologer. Men generelt opplever bekkensmerter som følge av blære problemer, mens kvinner vanligvis opplever slike smerter som følge av gynekologiske problemer.

Søk på nettet for en lege å behandle bekkensmerter. WebMD har en lege finder (se Resources) som lister opp en rekke leger og deres kontaktinformasjon.

Be betrodde venner og familie for en henvisning til leger de har sett for bekkensmerter. Når det er mulig, kan en henvisning fra en venn eller et familiemedlem være ideelt. En venn eller et familiemedlem vil ha hatt personlig erfaring med spesialist og kan gi informasjon om legens personlighet og behandling tilnærming.