Digidexo.com

Tegn og symptomer på kronisk Cryptic tonsillitt

Tegn og symptomer på kronisk Cryptic tonsillitt


Mandlene, som ligger på baksiden av halsen på hver side, er en del av immunsystemet som bidrar til å forhindre infeksjoner og bakterier fra å komme inn i kroppen. Det finnes flere typer betennelse i mandlene, inkludert audult, akutt, viral, kryptiske og kronisk kryptisk. Kronisk kryptiske mandlene er en form som kommer og går. Selv om medisiner kan hjelpe, er den vanlige behandlingen fjerning av mandlene.

Pain

Ifølge Sykdommer A til Å, oppstår smerter som mandlene bli fylt med bakterier og virus som forårsaker infeksjonen. Det kan bli vanskelig å svelge eller smertefullt å spise eller drikke. Puste kan bli svekket fordi mandlene vil hovne opp. Talking kan være vanskelig, som mandlene er ekstremt smertefullt og tungen kan ikke lett romme de hovne mandler.

Fever

Sykdommer A til Z sier at feber kan spike til 104 eller 105 grader Fahrenheit som infeksjonen forverres. Feber er kroppens forsøk på å drepe infeksjonen ved oppvarming av legemet, men det kan være ubehagelig og gjør det vanskelig å sove. Feber kan komme og forsvinne i løpet av sykdommen.

Hevelse

Mandlene hovne som de er smittet og fyll med utslipp og sekreter fra bakterielle og virale midler som forårsaker sykdommen, melder Sykdommer A til Z. kjertler i nakken også vil hovne opp, noe som gir hele nakke og hals en hoven utseende.

Discharge

En gul, grå eller hvitt belegg av utslipp vil frakk mandlene, ifølge Sykdommer A til Z. Dette utslippet er et sekret fra bakterien infiserer mandlene og utganger via krypter i mandlene. Lider ofte oppleve dårlig ånde og en sur smak som resultat. Mange som har dette purulent utflod også miste sine lyster.