Digidexo.com

Hvordan bruke Sage å rense et objekt

Hvordan bruke Sage å rense et objekt


Sage er en av tre urter som vanligvis brukes av indiansk eldste i flekker rensing seremonier, ifølge Adrienne Borden og Steve Coyote. Healere og energi fagfolk som bruker salvie for rengjøring kan kombinere det med lavendel, søt gress, sedertre eller copal. Hver kombinasjon har en annen effekt, men basen er fortsatt tørket salvie blader, som leverer rensing energi til flekker seremonien.

Bruksanvisning

Rensing et lite objekt

En Tie tørket salvie blader og stengler inn i et stramt bunt med bomull streng eller kjøpe et kommersielt forberedt smudge stick.

Fyll et metall eller sparken keramisk bolle halvfull av fin sand til å bære smudge stick. Noen mennesker bruker abalone skjell, men noen indianere tror dette kan fornærme åndene fordi abalone representerer Bestemor Ocean, ifølge Borden og Coyote.

Be Gud, Spirit, eller åndene knyttet til vismannen for å hjelpe deg i rensing varen. Be om veiledning og visdom til å utføre oppgaven.

lys flekk pinne og blåse ut flammen når pinnen tar fyr. Forankre smudge pinne i sanden slik at ingen brennende glør kan falle ut og brenne teppe eller andre møbler.

Pass objektet over og gjennom røyken når dere ber om rensing. Du kan også snakke til objektet og fortelle det å slippe sin negative energi og negative vedlegg.

Monitor objektet. Når du føler at det er fritt for negativ energi du kan begrave røyke slutten av smudge pinne i sanden for å slukke den.

Rensing et stort objekt

Forbered smudge stick som nevnt i trinn 1 til 3 av § 1. Plukk opp beholderen og begynne å passere beholderen rundt, over og om mulig under objektet. Lage komplette kretser rundt objektet, slik at røyken til å berøre alle sine deler.

Walk rundt objektet, heve og senke beholderen så mye som mulig, hvis objektet er svært store, som et rom eller et hus. La røyken blåse av hele området, mens dørene er lukket, slik at røyken er inneholdt i rommet.

9. Snakk til objektet og negative energier den inneholder. Byd negative ånder eller energier å forlate og be positive energier å sette mot objektet. Fortsett å be til du føler deg all energien er positiv.

La smudge stick brenner hvis du føler negative energi igjen. Den smudge stick vil fortsette å brenne til objektet eller rom er fullt ren. Kontroller at smudge stick er plassert slik at ingen gnister eller aske kan falle ut av beholderen.