Digidexo.com

Botemidler for tilstoppet Ears

Botemidler for tilstoppet Ears


Etter å ha plugget ørene er vanligvis et midlertidig problem og kan bli løst med bare noen få enkle trinn. Mesteparten av tiden, er det forårsaket av forkjølelse, allergier eller noen form for infeksjon. Plugget ører er ofte et resultat av en blokkert øretrompeten, for å utligne trykket i øret. Det finnes midler du kan hjemmefra for å kurere plugget ører, men hvis problemet vedvarer, kan det være best å kontakte legen din eller en spesialist.

Allergier og plugget Ears

Allergi kan forårsake et øre for å plugge. Personer med plugget ørene kan du prøve å bruke decongestants, allergi lettelse medisin eller helle en liten mengde hydrogen peroxide blandet med eddik i et øre for å klare det opp.

Ørevoks bygge opp

Det menneskelige øre kan bygge opp en stor mengde voks over tid og føre til øret for å føle plugget. Etter en stund, kan bygget opp ørevoks være vanskelig å fjerne. Prøv å bruke mineralolje eller søt olje for å fjerne gammel voks.

Rettsmidler for bebygd Trykk

Noen ganger kan en øre bygge opp trykk. Prøv tyggegummi, svelger ofte eller gjesper. En annen metode du kan prøve er dette: Mens du tar en dyp pust, klype neseborene lukket. Deretter lukker munnen. Begynne å prøve å blåse ut Trange nesebor, men vær forsiktig med å bruke for mye kraft.

Muskelspenninger

Spenninger i musklene kan føre til øret for å plugge. Noen ganger øvelser eller enkle former for yoga kan bidra til å løse problemet. Prøv å unngå alle typer daglige aktiviteter som kan sette press på hodet eller nakken muskler. Prøv å ikke forfalte hobbyer som inkluderer langvarig sitting, som for eksempel å brodere og skriving.

Hvis Ørene er plugget for en lengre periode

Hvis dine ører fortsetter å føle plugget i flere uker, gå se en lege eller en spesialist som en otolaryngologist (en nese, svelg og øre lege). Mens noen årsaker kan være fra en kald, allergi eller en infeksjon, kan det være andre komplikasjoner. Hvis dine ører ikke blir sjekket ordentlig, hørselen, og trommehinnene dine, kan bli påvirket. En spesialist kan være nødvendig å sette inn et ventilasjonsrør, slik at væsken kan dreneres for å avlaste trykket.