Digidexo.com

Naturlige Fat brennere som lett kan tilberedes hjemme

Naturlige Fat brennere som lett kan tilberedes hjemme


Lære å tilberede sunne måltider er en ferdighet som vil gagne deg og de du elsker. Ved å legge naturlige fett brennere til ditt kjøkken kreasjoner, kan du og din kjære blir sunnere, mer energi og mer fysisk form. Bytt ut mat og drikke som har liten eller ingen fordeler med de som naturlig brenne fett, har en rekke ernæringsmessige fordeler og er enkle å tilberede. Du vil være takke deg selv.

Umettet fett

Ifølge Robert Kennedy, forfatter av "Oxygen: Ultimate Beach Body Q & A," menneskekroppen er laget for å lagre fett. Å miste det, må du lure kroppen din. Kennedy sier at en måte å lure kroppen til å slippe fett er å spise mat som inneholder umettet fett. Naturlig fett brennere som avocado, laks, tunfisk, peanøtter, mandler, valnøtter, sammen med lin, soyabønner, mais, solsikke og olivenolje er alle høyt i umettet fett. Kennedy sier at når du spiser umettet fett "kroppen innser det ikke trenger å lagre fett og begynner å gjøre eksisterende fett butikker lettere tilgjengelig som energikilde."

Peppers

Legge paprika til et måltid ikke bare bringer smak og krydder; de er sunt for deg. På droz.com, Dr. Mehmet Oz, nestleder og professor i kirurgi ved Columbia University, sier at du er nødt til å lure kroppen din. Han sier at planter inneholder bio-aktiv capsaicin dobbelt energiforbruk. Rød paprika, jalapenos, tabasco, habaneros, og cayenne alle har capsaicin. Ifølge Dr. Oz, paprika gi stoffskiftet et løft som vil ha kroppen brenner fett selv når du spiser.

Drikkevarer

Kaffe og grønn te, minus tilleggene, er naturlige fett brennere. Dr. Oz sier "kaffe er et sentralstimulerende som inneholder koffein." Han forklarer at kaffe øker energi utlegg og raskere stoffskifte. Grønn te gir flere fordeler enn kaffe. Ifølge Dr. Oz, inneholder grønn te sammensetninger som kalles fenoler. Disse forbindelsene gir thermogenic egenskaper utover det kaffe. Når du drikker det, expend deg mer energi.

Beans

Bønner har en ypperlig protein og fiber kombinasjon. De kan bidra til å holde blodsukkeret lavt og balansert. Å ha ustø blodsukkernivået fører til at kroppen til å lagre fett. John Foreyt, forfatter av boken "Endre One: The Diet & Fitness Plan," skriver at "å spise bønner vil hjelpe deg å føle deg mett lenger og sidesteget blodsukkersvingninger som fører til glupske slipups på brus maskin eller snackbar."