Digidexo.com

Kvalifikasjoner for WIC Program

Kvalifikasjoner for WIC Program


The Special Supplemental Nutrition Program for Women, spedbarn og barn (WIC) er en føderal program utviklet for å hjelpe familier med lav inntekt gir næringsrike måltider for mødre og barn opp til 5 år. WIC gir næring rådgivning, tilskudd til statene for supplerende matvarer og helse henvisninger for lav inntekt kvinner.

Residensplikt

Du må søke om WIC fordeler i staten der du bor. Det er ingen minimums boplikt, slik at du kan søke i en tilstand som du nettopp har flyttet til. Hvis du er medlem av en indisk reservasjoner, da blir du nødt til å møte kravene i den lokale indiske tribal organisasjon. Enkelte stater kan kreve at du søke på en lokal WIC klinikk for å sikre at du får lokal omsorg.

Inntektskrav

Det er en maksimal inntekt terskel som du må falle under for å kvalifisere for WIC fordeler. Dette beløpet er forskjellig i hver stat, men må falle innenfor føderale retningslinjer. Statens inntekter standarden kan ikke være mindre enn 100 prosent av de føderale retningslinjer fattigdom, som er etablert hvert år av Department of Health and Human Services. Inntekten standarden kan ikke være mer enn 185 prosent av retningslinjene fattigdom inntekt.

Andre måter å kvalifisere

Du kan automatisk oppfyller inntektskvalifikasjonskrav hvis du deltar i visse programmer. Disse inkluderer Medicaid, Temporary Assistance for trengende familier eller visse stats administrert hjelpeprogrammer.

Nutritional Risk

WIC søkere må bli sett av en lege eller ernæringsfysiolog for å finne ut om de er i ernæringsmessig risiko. Dette kan typisk gjøres i WIC klinikken uten kostnader. Du er velkommen til å få denne informasjonen fra din egen lege, men. Ifølge WIC Kvalifiseringskrav gjelder ernæring risiko når "et individ har medisinsk-baserte eller kosttilskudd baserte forhold. Eksempler på medisinske baserte tilstander som anemi (lav blodnivåer), undervektig, eller historien om dårlig svangerskapsutfall. Et dietary- basert tilstand inkluderer, for eksempel, en fattig diett. "

Du vil bli pålagt å ha minst en av de medisinske eller kostholds forhold på statens liste over WIC ernæring risikokriterier for å kvalifisere seg.