Digidexo.com

Hjem Løsning for rengjøring voks ut av ørene

Hjem Løsning for rengjøring voks ut av ørene


Ørevoks er en voksaktig substans som skapes av ørevoks kjertler i øret for å beskytte øregangen fra bakterier og mot fremmedlegemer som flyr inn i øret. Ørevoks, selv om normal, kan bygge opp, forårsaker hørselstap og infeksjoner. Det finnes en rekke måter å bryte opp ørevoks og å fjerne det fra øret.

Vanning

Utfør et varmt vann vanning for å fjerne voks fra ørene. Myke opp voks i øret over flere dager ved squirting en liten mengde baby eller mineralolje inn i øret to ganger om dagen over en fire-dagers periode. Dette vil løsne voks og gjøre den myk. Etter den fjerde dag, bruker en gummi-ball sprøyte for å sprute en liten mengde varmt vann inn i øret. Selv om en primær omsorg lege kan bruke en curette --- en tryllestav med et lite scoop på slutten --- å fjerne voks fra øret, må du ikke prøve denne metoden selv. Sørg for å tørke ut øret ved hjelp av et håndkle eller en hårføner for å hindre vann fra å bli sittende fast på innsiden.

Hjemmelaget øredråper

Bland vann, eddik og peroxide sammen til en liten squirting flaske og bruke den til øret for å løsne voks. Bland en del vann, en del eddik og to deler peroksid i en flaske og oppvarmes væsken til kroppstemperatur. Som baby olje, bruke dette til øret to ganger om dagen i fire dager. Ulempen med denne metoden er at den løsnet voks kan reise lenger inn i øret og forårsake en hard blokkering. Også de som har hatt en perforert trommehinne, eller er utsatt for ørebetennelser, bør ikke bruke denne metoden.

Bomullspinner

Bruk bomullspinner nøye for å fjerne løs voks fra øret. Selv om det er ofte anbefalt å ikke stikke bomullspinner inn i øret ditt, er det en vanlig og effektiv måte å fjerne ørevoks hvis det gjøres riktig. Ved bruk av en bomullspinne, forsiktig slå den i øret. Ikke stupe bomullspinne inn i øret for dypt, og ikke trykker hardt mot noe solid i øret; Dette kan føre til at du skyver herdet voks lenger inn i øret eller briste en trommehinne. Plunging en bomullspinne for langt, kan også forårsake en infeksjon kalt svømmer øre, noe som kan føre til hørselstap.