Digidexo.com

Babyen DNA Test Law

Hvis du har mer enn én partner og bli gravid, er det bare naturlig for deg å ønske å vite hvem faren er. De fleste mødre får en trygghet når vite sikkert.

Testing

Blodprøver er de mest vanlige opphav testing utført. En annen test innebærer å samle celler med en bomullspinne fra innsiden av munnen. Visse sikkerhetstiltak laboratoriet må ta inkludere strenge prosedyrer om vern av kjeden av varetekt av blod eller vevsprøver, identifikasjon av partene blir testet og riktig tilberedning av testresultater.

Konfidensialitet

De fleste DNA-laboratorier har å holde resultatene helt konfidensielt. Det er ett ansvar å snakke med hver lab individuelt om sin politikk om taushetsplikt.

Court

For de som må gå til retten for ulike grunner, blant annet barnebidrag, laboratorier tilbyr "nysgjerrighet tester" til en lavere kostnad. Hvis du ikke er sikker på at du vil trenge resultatene, er det bedre å bare gå videre og få domstol-godkjent test og betale ekstra penger.

Kostnad

Som i 2010, kostnaden for en kuriositet test gjennomsnitt rundt $ 175 for barnet, biologiske mor og påståtte far. De juridiske eller domstol-godkjent test gjennomsnitt $ 220. For den juridiske test, kan man måtte betale chain-of-custody avgifter, som varierer fra sted til sted.

AOP

De fleste stater har lover som krever en ugift par til å fylle ut en AOP, eller Erkjennelse av farskap, skjema for å lovfestes faren til barnet. Hvis paret er ugift og mor har ikke vært gift i de siste 300 dager, da ingen far vil bli oppført på fødselsattesten til dette juridisk bindende skjemaet er fylt ut.