Digidexo.com

Effekten av koffein på det ufødte barnet

Effekten av koffein på det ufødte barnet


Det er et velkjent faktum blant gravide kvinner at de trenger å være forsiktig med hva de spiser. Drikke alkohol og røyke sigaretter er åpenbart off-limits for kvinner som bærer barn. Men mange kvinner lurer på om koffein En kopp eller to med kaffe om morgenen er noe som mange mennesker føler de trenger for effektivt å kunne våkne opp. Men som med mange stoffer, trenger koffein for å inntas i moderate mengder av gravide kvinner for å forebygge mot abort eller fare for det ufødte barnet.

Typer av koffein

Før man vurderer effekten av koffein på ufødte barn, er det viktig å vite hva vanlige matvarer og drikker inneholder koffein. Kaffe, te, energidrikker og brus er velkjent koffein inneholder gjerningsmennene. Imidlertid bør gravide også oppmerksom på at sjokolade barer og drikker som varm sjokolade har koffein i dem, som gjør mange reseptbelagte piller inkludert anacin, Dristan og Midol.

Effekter på graviditet

Mens gravid, vil koffein passere gjennom en kvinnes morkake til hennes baby. En av de viktigste risikoene som er involvert med koffein for gravide kvinner er for abort. Tallrike studier har vist at inntak av koffein før og under svangerskapet har en effekt på foster tap hos gravide kvinner. En studie ved Kaiser Permanente Division of Forskning viste at kvinner som har tatt 200 milligram koffein per dag --- tilsvarende to kopper kaffe eller fem bokser med brus --- hadde dobbelt så spontanabort risiko for kvinner som unngikk koffein helt.

Effekter på Child

The March of Dimes bemerket i en studie som, fordi det ufødte barnets kropp systemer for å bryte ned og eliminere kjemikalier ikke er fullt utviklet ennå, kan koffein nivåer forblir forhøyet i barnets lenger enn hos moren. Dette kan føre til problemer for babyer som fødselsskader og lav fødselsvekt. Babyer som er berørt av mer enn 500 mg koffein per dag kan også oppleve pusteproblemer, økt hjertefrekvens og mer tidsbruk våken etter fødselen.

Hvor mye er for mye?

Lese produkt etiketter er svært viktig for mødre å være som overvåker sine koffein inntak. For eksempel kan en 8 oz kopp brygget kaffe inneholde alt 65-300 mg koffein, ifølge AmazingPregnancy.com artikkel: "Hva er effekten av koffein på graviditet og er det et trygt beløp?" Mødre bør ta oppmerksom på hvor sterkt deres kaffe og te er brygget, og ikke være flau for å spørre.

Andre alternativer for mødre

Hvis koffein er en absolutt nødvendighet for å komme seg gjennom dagen, bør vordende mødre prøver sitt beste for å holde det til ett koffeinholdige drikke om dagen. Ideelt skjønt, øker naturlig energi som en rask spasertur, yoga stretching, eller spise snacks som tørket frukt og nøtter kan erstatte koffein for venter mødre og ber Tracy Flanagan, MD, direktør for kvinnesykdommer, Kaiser Permanente i Nord-California.