Digidexo.com

Hvordan en baby kan lære å svømme

Hvordan en baby kan lære å svømme


Ideelt sett vil babyer lærer å svømme så tidlig som mulig for deres sikkerhet. Hvis de skulle falle i et basseng, vil de være i stand til å komme til siden og ta tak hvis de har lært hvordan du gjør dette. For mange babyer drukner hvert år, og dette kan forebygges hvis voksne var mer bevisst om pool sikkerhet samt instruere små barn å svømme, ifølge Pregnancyinfo.net. Spedbarn kan ikke være utviklingsmessig klar til å lære å svømme, teknisk, ifølge American Academy of Pediatrics, men det er ingen skade i acclimating babyen å vanne tidlig.

Kicking

Ifølge Gretchen Mack, grunnlegger av Water Babies Swim School, det er visse øvelser som barnet må lære før hun kan begynne å svømme. Den første er sparker. Hold barnet ditt som om du klemmer henne og gå bakover, slik at barnet får en følelse av bevegelse i vannet. Du kan veilede bena hennes med hendene til barnet vokser vant til å bevege seg i vannet. Babyen vil begynne å sparke bena.

Dipping

Mens du holder barnet ditt, plassere din dominerende hånd på barnets rygg og den andre hånden på brystet hans, telle til tre og deretter blåse inn i babyens ansikt. Raskt dyppe ham under vann. Blås kontinuerlig på barnets ansikt til han er helt under vann. Dette er dypping. Ta barnet opp igjen til overflaten og holde ham tett til brystet. Prise ham. Slapp av og etter en stund prøve det igjen.

Forbli rolig

Når barnet får vann i munnen hennes, som hun vil på et tidspunkt, ikke få panikk. Noen babyer kan bli skremt, mens andre ikke er det. Hvis du fortsatt selvsikker og rolig, så vil babyen.

Flytende

Blås i ansiktet hans, dyppe ham, og deretter når barnet er under vann, la ham gå for et sekund. Etter at du har praktisert sparker og dypping og deretter gradvis gi slipp på barnet, vil han innse at han kan flyte.

Frigjøre og pust kontroll

Holde babyen, dominerende hånd på ryggen og den andre hånden på brystet hennes, blåse i ansiktet hennes igjen, dypp som før og la henne bo under vann litt lenger. Ta barnet opp igjen, holde henne til brystet, ros henne og deretter gjøre det igjen. Denne teknikken kalles slippe og lærer barnet pusten kontroll.

Råd

Hvis barnet ditt ser ut til å nyte seg selv, gå videre til neste steg, som er å snu over og flytende; Men hvis han er utslitt eller irritert, avslutter for dagen.

Tilbake Floa

Å engasjere barnet i å snu og flytende, legger barnet foran deg, med en hånd under hver arm. Telle til tre, blåse inn i ansiktet hennes, løfte henne ut av vannet og slå henne over på ryggen, beveger seg sakte. Din dominerer hånd brukes til å berolige og hjerneslag babyen, mens svakere hånd brukes til å støtte barnets hode. Sette barnet på ryggen og la henne til å bo i den posisjonen til hun blir komfortabel og er ikke lenger sprelle.