Digidexo.com

Hvordan lage en Infant Car Seat Cover med et mønster

Å gjøre en mønstret spedbarn bilsete dekselet er en enkel og økonomisk måte å attraktivt kle seg baby essensielle for eksempel en bil carrier. En setetrekk spedbarn bil vil også legge et lag med polstring for å gjøre babyen mer komfortabel mens han sitter i bilsetet. Making spedbarn bilsete dekker er en enkel prosess som krever bare noen få materialer og grunnleggende sy ferdigheter.

Hvordan lage en Infant Car Seat Cover med et mønster

•  Bestem hva slags mønstret stoff du helst ville bruke til å utforme din bil setetrekk.

Mål størrelsen på bilsetet å finne ut hvor mye stoff du trenger.

Dobbelt dette beløpet og legge til en ekstra fot eller to for trimming eller å bruke etter behov. Det er alltid en god idé å ha litt ekstra i tilfelle en fremtidig reparasjon er nødvendig.

Skjær stoffet inn i to ruter for å passe dimensjonene på bilsetet. Dette vil danne utsiden av bilen setetrekk.

Fyll interiøret i bilen setetrekk med ca 1 tomme av lys bomull padding (lik som et putevar interiør). Ikke overfyll eller barnet vil ha en vanskelig tid som passer inn i hans sikkerhetssele inne i bilsetet.

Bruke sikkerhetsnåler, hold polstring i sted i nærheten av hvert hjørne og ett i sentrum.

Når du har satt padding på plass, bruker symaskinen for å sy omkretsen av bilsete dekselet helt.

Monter bilsetet dekslet inn i bilsetet.

Bestem hvor de to skulderseler i bilsetet skal passere gjennom bilens setetrekk og markere at stedet med en tekstiltusj eller stykke kritt.

Bestem hvor bunnen sikkerhetslås (som passerer gjennom barnets ben og festes til bæresele) vil passere gjennom bilens setetrekk. Markere at området med tekstiltusj eller stykke kritt.

Skjær de markerte områdene med saks.

sy kutt områder helt med en nål og tråd.

For barnets sikkerhet, at du har fjernet alle sikkerhetsnåler og farlige materialer fra din bil setetrekk.

Hint

  • Stoffer som bomull er kjøligere, og vil holde babyen mer behagelig. Bomullsstoff er også tåler maskinvask, en essensiell bekvemmelighet, som babyer kan være veldig rotete.