Digidexo.com

Økonomisk hjelp for premature barn

Økonomisk hjelp for premature barn


For tidlig fødsel forekommer hos opptil 10 prosent av alle amerikanske svangerskap, ifølge Medline Plus. En baby er ansett for tidlig når født før 37. svangerskapsuke. Disse babyene står overfor mange kamper fordi organene deres ikke er fullt utviklet. Preemies kan tilbringe uker og måneder i intensivavdelingen. Kostnaden for dette omsorg kan sette en belastning på familier som allerede er møtt med følelsesmessig stress. Heldigvis finnes det organisasjoner som fokuserer på å gi økonomisk støtte til disse familiene.

Ronald McDonald House Charity

The Ronald McDonald House Charity tilbyr en rekke tjenester for familier av premature barn. Ofte har familiene ikke bor nær et sykehus som spesialiserer seg på omsorg for premature barn, og kostnadene for mat og losji kan være overveldende. The Ronald McDonald House tilbyr ingen kostnader måltider og losji for foreldre mens barnet bor på sykehuset.

Denne organisasjonen tilbyr også gratis rådgivere for familier som sliter med utfordringen av omsorg for en prematur baby. Økonomisk bistand er også tilgjengelig.

March of Dimes

The March of Dimes er en organisasjon som gir økonomisk hjelp til familier med en prematur baby og barn født med misdannelser. Denne finansieringen er gjort tilgjengelig gjennom private pengegaver, kjøretøy donasjoner og elektronikk donasjoner. Kontakt din lokale March of Dimes kapittel for midler i ditt område.

Varme hjerter

Varme hjerter er en ideell organisasjon som fokuserer på å hjelpe familiene til premature barn. Etter å ha oppdaget den manglende tilgjengelighet av klær, bilseter og tepper for preemies, dannet grunnlegger en nonprofit å gi dem. Familier donere disse elementene som skal gis til familier av premature barn i økonomisk nød.

Privat finansiering

Sykehus motta generøse donasjoner fra private bidragsytere for å hjelpe familiene til preemies. Kontakt ditt barns sykehuset for å sjekke ut tilgjengelighet og dine kvalifikasjoner for disse programmene. Også sykehusene kan ha en glideskala eller redusert avgift program for familier som ikke har forsikring eller som er "underforsikret" (som betyr at de har overskredet sine nåværende forsikring plan grenser).