Digidexo.com

Hvordan å holde kroppen i balanse når man på en diett

Hvordan å holde kroppen i balanse når man på en diett


Det finnes mange dietter å følge, fra protein-tung low-carb dietter for å detoxes og renser. Det grunnleggende prinsippet om vekttap er at de totale kaloriforbruk i energi må være større enn den totale kalorier forbrukes. Men hvis du tar slanking og trening til det ekstreme, kroppen din kan bli kastet ut av balanse. Når du følger noen diett plan, sørg for at du ikke går på bekostning av helsen din. Ved å betale oppmerksomhet til noen grunnleggende prinsipper for egenomsorg og ernæring, kan du unngå å sette kroppen din under for mye stress.

Hvordan å holde kroppen i balanse når man på en diett

Balanser blodsukkeret. Avhengig av diett du følger, spiser små måltider regelmessig for å hindre blod sukker toppene og nedturer som forårsaker tretthet, ørhet, hodepine, irritabilitet og mat cravings. Mål å konsumere et lite måltid, snack eller et glass juice hver tredje time. Hvis etter en bare væske diett plan, sørg for at du er forbruker væsker som inneholder nok næringsstoffer til å støtte kroppen.

•  Hold deg hydrert. Sørg for at du drikker rikelig med vann for å holde kroppen i balanse. Dehydrering kan noen ganger forveksles med sult. Ha en flaske vann med deg hele tiden, enten på jobb, hjemme eller på reise. Vann hjelper kroppen til å fungere mest effektivt og forenkler slanking prosessen ved å hjelpe fjerning av giftstoffer.

Få nok søvn. Dersom foretaket en ekstrem rens, detox eller diett, sørg for at du får nok hvile. Ekstreme dietter skal bare følges i noen dager. Ikke kutt ut matvaregrupper, for eksempel karbohydrater, helt. Prøv å planlegge disse dietter for en helg eller for fridager arbeid, slik at du kan hvile kroppen i tider når du vil være forbruker en begrenset eller svært lav-kalori diett.

Ta noen form for trening, som gåing, jogging, svømming eller yoga. Trening er gunstig for å holde kroppen i balanse, øker hjertefrekvens, blodstrøm, metabolisme og hjelpe generell trivsel. Ikke påta ekstrem fysisk trening hvis etter en svært lav-kalori plan.

Vær oppmerksom på kroppen din og ta hensyn til eventuelle faresignaler. Hvis du føler noen bivirkninger mens slanking, som svimmelhet, besvimelse, ekstrem sult eller smerte, slutte å planlegge og diskutere dine symptomer med en lege.

Hint

  • De beste dietter er de som inkluderer trening og kan bli opprettholdt som en del av en sunn livsstil.
  • En mild og sunt kosthold plan som omfatter alle matvaregrupper vil gi deg den beste muligheten for å miste vekt mens du holder kroppen i balanse.
  • Oppsøk lege før du tar noen diett eller ekstrem diett plan.
  • Lavkaloridietter er ikke bærekraftig, tending å føre til overforbruk følge dietten. Yo-yo slanking er en belastning for kroppen og vektøkning over tid.
  • Visse ekstreme dietter kan sette kroppen din under store mengder stress, og det er utrygt å fortsette dem i lange perioder av gangen.