Digidexo.com

Hvordan virker Biotin arbeid?

The Essentials

Biotin er en av B-vitaminer. Det går også av navnene B7 og vitamin H. Biotin er et vannløselig vitamin som ikke blir lagret i kroppen som fettløselige vitaminer. Så for at det skal fungere effektivt, må det tas regelmessig fordi det er stadig tapt med vannlating.

Sammenbrudd

Energi er svært viktig for daglige funksjoner som skal utføres på optimalt nivå. En ting som biotin gjør for å hjelpe denne prosessen sammen er å bryte ned fett, protein og karbohydrater. Dette skaper brukbar energi og reduserer sjansene for tretthet.

Hair

Hårtap kan forekomme hos både menn og kvinner. Biotin brukes ofte av seg selv og sammen med andre vitamin blander for å bremse håravfall prosessen og holde håret sunnere. Den eneste haken er det bare hjelper når biotin mangel er den underliggende årsaken til hårtap.

Blood Sugar

Diabetes er en tilstand karakterisert ved at bukspyttkjertelen ikke slippe insulin riktig. Dette fører til sporadiske dips og daler i blodsukkernivået. Biotin forbedrer kroppens evne til å frigi insulin i respons til forhøyede blodsukkernivåer. Det hjelper også leveren glukose for behandlingen, som gjør insulinresistens mindre alvorlige.

Graviditet

Når kvinner er gravid, går de gjennom en rekke kroppslige endringer. En av dem er det faktum at biotin blir brutt ned og brukt mye raskere som kan føre til fødselsskader. I dette tilfellet, de supplere med det i prenatal vitaminer eller B-kompleks vitaminer.