Digidexo.com

Vitamin B12 i grønnsaker

Strenge veganere har en hard tid å få vitamin B12 i maten, mens lakto-ovo vegetarianere eller strenge vegetarianere kan være i stand til å konsumere noen ting som veganere ikke kan. Vitamin B12-mangel kan føre til svimmelhet, hodepine og mageproblemer, så grønnsaker med B12 er viktig. Kjøtt elskere bør også dra nytte av vitamin B12 grønnsaker for egen helse skyld.

Margarin

Cook mat med vegetabilsk eller solsikke margarin til enten sesong mat eller holde den fester seg til skillet. Unngå å brenne mat fordi margarin ikke vil være en form for vitamin B12 hvis den har brunet.

Soya eller Soy Milk

Lese ingredienser og perks på soya eller soya melk (fra soyabønner) for å se om det inneholder tilsatt vitamin B12. Dette bør være plassert på tabellen på baksiden av produktet, eller du kan be en servitør eller kafé kasserer hvis soyadrikk inneholder Vitamin B12.

Veggieburger Mixes

Ulike vegetabilske elementer, inkludert frosne matvarer laget av merker som Morningstar Farms og Light, inneholder soya elementer med tilsatt vitamin B12. Hvis du ikke spiser kjøtt, spiser en av disse produktene minst én gang daglig.

Cereal

Sjekk ut ingrediensene i din frokostblanding. Enkelte frokostblandinger, for eksempel havre og mais korn, inneholder grønnsaker.

Snack Nøtter

Prøv varianter av Chex bland med forskjellige nøtter. Det er nok av nøtter som har B12 i dem, for eksempel paranøtter og peanøtter.

Avocado

Guacamole inneholder avocado, som har vitamin B12. Noen restauranter serverer fulle avokado; du kan kutte disse opp og skrape "kjøtt" av med tennene.