Digidexo.com

Triks for å stoppe Mat Cravings

Triks for å stoppe Mat Cravings


For mange er mat cravings passerer begjær som slår hver så ofte. For andre, ifølge medicinenet, cravings er en del av en mat avhengighet, ofte involverer inntak av sukker, sjokolade, ost eller kjøtt. En medisinsk tilsyn rask hjelper mange mennesker bryte avhengigheten på TrueNorth Health Center i Santa Rosa, California. Men, som en erstatning, klinisk psykolog Douglas Lisle, PhD, antyder total unngåelse av vanedannende mat for ca 3 uker. Hvis du adoptere denne strategien, vil noen atferds triks bidra til å lette overgangen og holde deg fra å angripe kjøleskapet.

Vann

I stedet for å nå for en kalori-ridd snack, drikk et stort glass kaldt vann. Det vil lure munnen, magen og hjernen til å tro den er full og avslutte craving. Legg en lav-kalori flavored drink mix til vannet for å legge til en touch av sødme, som vil tilfredsstille dine søt tann uten at du unne deg en godbit du vil angre på senere.

Distrahere deg selv

En sunn aktivitet kan distrahere deg fra din craving før det avtar, som en tur med en venn eller leke med hunden din i en park. Unngå aktiviteter som vil utløse ditt ønske om å spise, for eksempel å se på TV eller turer til andre mat-sentrert områder, som kjøpesenter mat domstoler.

Konstruer et ordtak

Konstruere et ordtak eller mantra å gjenta gir deg en ferdig avledning når du blir fristet til å spise en usunn snacks. En eksempler er: "Du er komfortable og du trenger ikke mat" eller "Magen min er ikke growling, så jeg ikke trenger å spise." Gjør opp din egen mantra vil er mer effektivt for din situasjon. Skriv ned ordtak og legge det ut på kjøleskap og kjøkkenskap for å minne deg på at suget vil passere.

Finn et Low-Calorie Alternativ

Sunnere alternativer til høy-kalori snack cravings inkluderer lav-kalori småkaker, kjeks og annet snacks. Hit dagligvarebutikk aisles og finn helsekost delen for å finne dem. Sorbet er en lav-kalori alternativ til iskrem, mens en mager stykke skinke vil tilfredsstille din craving for en salt stykke bacon.

Puss tennene dine

Å pusse tennene med en mint-flavored tannkrem vil gjøre kroppen og hjernen tror at et sug etter søtsaker var fornøyd. Hold en liten tube med tannkrem og en reise-størrelse tannbørste i vesken eller på kontoret skuff for å oppdatere din munn on-the-go.