Digidexo.com

Hva Kills Hunger etter å ha spist?

Hva Kills Hunger etter å ha spist?


Hvis du nettopp har spist et solid måltid hjemme, bør du føle deg tilfreds. Hvis du fremdeles føler deg sulten, er det ting du kan gjøre. Dette er ikke et uvanlig problem. I noen tilfeller kan dette være på grunn av en medisinsk tilstand, slik skjoldbruskkjertelen. Hvis du er bekymret for din sult, se en lege og har tester for å sikre det som er normalt. Det er ganske mange matvarer som vil undertrykke sult og hjelpe deg snack mye mindre.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er brukt i mange vekt-tap produkter. Det er ikke helt klart hvordan det fungerer, men det synes å fungere som en appetitt suppressant. Fortynne 1 til 2 ts av eple cider eddik i en 8-unse glass vann og legg 1 til 2 ts av rå honning å blidgjøre. Dette bør da være full før hvert måltid. Det antas at eple cider eddik kan også øke din metabolic rate, redusere væskeansamlinger og gi deg en følelse av velvære.

Vann

Å drikke vann er en god måte å undertrykke appetitt. Hvis du fortsatt er sulten etter et måltid, drikke en 8-unse glass vann og vent i 10 minutter. Sult skal være borte eller drastisk redusert. Vann gjør magen føles full. Å drikke mye vann er bra for deg uansett, bidrar til å holde deg hydrert. Å drikke vann i stedet for å spise er enkelt og kan gjøres nesten hvor som helst.

Epler

Epler er en god erstatning for poser med chips eller annen usunn snacks. Epler fylle deg opp, og du vil ikke bli forbruker mye kalorier. De undertrykker appetitten fordi de er laget av voluminøse fiber som fyller opp magen, noe som gjør at du føler deg full. Dette gjør din appetitt-kontroll hormoner på før du overspise. Epler er også veldig sunt, som inneholder ulike fytokjemikalier, vitaminer, mineraler og folsyre.

Pinjekjerner

Prøv å strø noen pinjekjerner på salat eller på din viktigste måltid. Pinjekjerner gi hjernen signal om at du er full og langsom tømming av magesekken din, slik at du faktisk være mettere lenger. Disse fordelene er forårsaket av en kraftig hormon som kalles cholecystokinin, eller CCK. Pine nøtter inneholder mer protein enn noen annen mutter eller frø og er fulle av vitamin E, B1, B2 og B3, beta-karoten (provitamin A), essensielle aminosyrer, kopper, jod, jern, magnesium og sink. Hvis du føler deg sulten etter et måltid, knaske noen pinjekjerner.