Digidexo.com

Recovery Tid for en Torn plantarfascien

Recovery Tid for en Torn plantarfascien


En revet eller sprukket plantarfascien --- den tykke bindevev som støtter buen på foten --- er en alvorlig skade som krever seriøs behandling og rehabilitering. Denne skaden er et resultat av hele plantarfascien ligament blir revet på grunn av alvorlig stress som forårsaket leddbånd å trekke bort fra hælbeinet.

Time Frame

Ifølge Dr. Stephen M. Pribut, som spesialiserer seg på podiatric idrettsmedisin, tar full utvinning tid for revet plantarfascien vanligvis mellom sju og 12 uker.

Behandling

Den revet plantarfascien behandles vanligvis i en til tre uker i et ikke-vektbærende støpt og i en total casting i fire til seks uker.

Årsaker

Plantarfascien kan sprekke hvis det er involvert i høy hastighet aktiviteter. Dårlig tilpasset sko med myke såler som bøyer i buen kan også bidra. Idrettsutøvere som løpere som øker sin opplæring betydelig i løpet av kort tid kan også føre til denne skaden.

Symptomer

Symptomer på revet plantarfascien inkluderer betennelse, skarpe smerter og dannelse av blåmerker på det berørte området.

Øvelser

Det finnes øvelser som kan gjøres for å bidra til å forhindre skade på plantarfascien. Toe krøller, kalv strekker og plantar flexions er alle effektive i å styrke din foten muskler.