Digidexo.com

Hvordan spise med type II diabetes

Hvordan spise med type II diabetes


Type II diabetes er blitt en epidemi i Amerika. Spesielt plagsom er det faktum at det har blitt diagnostisert i et antall barn, så vel. Det er gode nyheter, men er relatert til type II diabetes. Det er helt overkommelig med kosthold og mosjon. Spesielt kan spise riktig mat på riktig måte forebygge mange av fallgruvene knyttet til denne sykdommen.

Bruksanvisning

•  Gå ikke glipp av måltider. Blodsukkeret synker når kroppen ikke får en konsistent mengde mat. Hypoglykemi kan unngås med tre regelmessige måltider og ett eller to fornuftige snacks.

Spis et balansert kosthold. Diabetikere må lære at en livsstilsendring må skje relatert til matvaner. Matvalg må være konsekvent. Konsentrere seg om et kosthold som inneholder små porsjoner av protein og begrensede fett. Fokus på en behersket diett vers en restriktiv diett.

•  Prøv ferske matvarer når det er mulig. Mange av problemene forbundet med diabetes stammer fra produktene og prosessene som brukes til å holde maten i hyllene for lengre perioder av gangen. Matvarer stekt i tunge oljer er også et problem. Steam og bake fersk mat når det er mulig.

Unngå karbohydrater. Pasta og andre matvarer høy i karbohydrater øker blodsukkeret. Se trinn 2 om et balansert kosthold og husk at alt må gjøres med måte. Dette inkluderer karbohydrater. Ta kontakt med en lege for å bestemme nivået av karbohydrater som er akseptable for bestemte pasienter.