Digidexo.com

Hvordan å behandle kronisk Halebenet Pain

Kronisk halebenet smerter (coccydinia) er en tilstand som rammer tusenvis av voksne. Flere faktorer kan føre til halebenet smerte, inkludert brudd, blåmerker, utviklingsproblemer og visse skjelett. Dessverre kan kronisk halebenet smerter somle i flere uker, måneder eller år. Men det er mange forskjellige måter å takle ubehag og til slutt eliminere smerte.

Bruksanvisning

•  Kjøp en smultring pute eller pute. Personer som lider av kronisk halebenet smerter er normalt ikke i stand til å sitte i lange perioder. Siden vi må sitte for mange aktiviteter, bør lider å investere i en spesiell pute. Haleben puter er designet for halebenet smerte. Disse putene har en åpning som tar presset av halebenet.

Ta anti-inflammatoriske medisiner. Ofte betennelse fører til kronisk halebenet smerter. Over-the-counter anti-inflammatoriske legemidler er effektive. Hvis disse ikke gi lindring, snakke med en lege og be om en resept anti-inflammatoriske medisiner.

Hvis halebenet smertene ikke svare på medisiner, gjøre en avtale med en rygg lege. Han vil trolig bestille røntgen eller MR, som tar bilder av din haleben bein og vil hjelpe ham med å avgjøre den underliggende årsaken til smertene.

Få en steroid injeksjon. Noen ganger, ikke kronisk halebenet smerter har ikke en spesifikk årsak. Snarere er det et resultat av dårlig holdning eller langvarig sitting. I begge tilfeller tilstanden krever normalt en sterkere medisinering. Om nødvendig, kan en lege injisere et steroid i halebenet. Dette behandler betennelsen og stopper smerten.

Bruk is eller kalde omslag til halebenet. Kalde og varme behandlinger er effektive metoder for behandling. Isposer er ideelle for halebenet smerter forårsaket av skade. Varme terapi er anbefalt for kroniske smerter.

Øv god holdning og holde seg på føttene. Halebenet smerter er helbredelig. Men det kan ta opptil to år å helbrede en skadet halebenet. I healing perioden, ta hensyn til din holdning. Sitt med ryggen rett og len deg forover. Denne posisjonen tar presset av halebenet og hastigheter helbredelsesprosessen. I tillegg holde seg borte fra lange bilturer eller enhver aktivitet som krever langvarig sitting.