Digidexo.com

Hvordan behandle pusteproblemer Naturligvis

Luftveisproblemer er vanlig og de fleste voksne har flere luftveisinfeksjoner hvert år. De er vanligvis små, men kan være alvorlig i tilfeller av lungebetennelse. Øvre luftveisproblemer som påvirker ører, nese, bihuler og hals er de vanligste, og milde til moderate infeksjoner av denne typen kan noen ganger bli behandlet hjemme. Følgende trinn viser hvordan å behandle luftveisproblemer naturlig.

Bruksanvisning

avlaste lunger naturlig med varme væsker som te eller suppe. Dette hjelper tynt slim i lungene og gir deg mulighet til å tømme det ut om du har en produktiv hoste.

Tillat deg selv å hoste. En produktiv hoste kan også forebygge bakterieinfeksjoner ved å fjerne forurenset slim fra lungene. Dette er spesielt viktig for personer med kronisk bronkitt eller emfysem.

Få ekstra hvile. Du kan være i stand til å opprettholde et normalt liv med litt mer søvn hvis du bare har en mild forkjølelse. Imidlertid kan mer alvorlige luftveisinfeksjoner krever sengeleie.

Lag en saltvann nesespray hjemme ved å blande en kvart teskje salt i varmt vann. Plasser løsningen i en ren, tom flaske med en dropper. Ligg på ryggen og forsiktig presse det inn i nese eller snus det i ett nesebor om gangen. Lag en ny løsning hver tredje dag.

behandle en sår hals naturlig ved gurgle med en teskje salt i varmt vann minst en gang i timen. Dette kan bidra til å redusere hevelse og ubehag.