Digidexo.com

Immunocal Ingredienser & dets bivirkninger

Immunocal Ingredienser & dets bivirkninger


Immunocal er et naturlig kosttilskudd som kan gi kroppen med protein. Det er også en god kilde for aminosyrer. Mindre bivirkninger kan forekomme slik at folk med spesielle allergier og diettbehov bør være forsiktig når du tar dette produktet. Immunocal er generelt ansett som en godartet supplement for personer med spesielle ernæringsmessige problemer

Naturlig

Immunocal, administrert som et pulver som består av et myseproteinisolat. Proteinisolatet er hentet fra kumelk og konstruert for å gi de fleste forløpere til glutation mulig. Omtrent 125 liter rå melk brukes til å lage en kilo Immunocal. Selv om det er produsert fra melk det inneholder mindre enn 1% laktose.

Protein

Hver 10-grams pakke Immunocal inneholder minst 90% protein. De proteiner inneholder aminosyrer som kroppen trenger. Proteiner er nødvendig for den samlede ernærings helse. De er viktige for generering av muskelmasse, så vel som andre biologiske funksjoner.

Aminosyre

Immunocal inneholder forløpere for tripeptid glutation, en viktig antioksidant som bidrar til å styrke immunforsvar, er avgjørende for mobil helse og bedrer kroppens stoffskifte. Disse forløpere er aminosyrer: glysin, L-glutamat og L-cystein. Tilstedeværelsen av L-cystein er viktig siden det er vanskelig å finne i mat. Forgrenede aminosyrer, leucin, isoleucin og valin, er også tilstede i Immunocal. Disse siste er en viktig kilde til energi for kroppen.

Bivirkninger

Dehydrering kan forårsake mage oppblåsthet og kramper. Å drikke mer væske vil vanligvis avhjelpe dette problemet. Et utslett kan forekomme i sjeldne tilfeller. Slutt å bruke produktet til å stoppe dette problemet.

Risiko

Personer som lider av allergi mot melkeproteiner bør være bekymret for allergiske reaksjoner på Immunocal. Hvis du er på en lav-protein diett bør du ta hensyn til høy-protein verdien av Immunocal ved beregning av ditt daglige inntak. Det har også blitt foreslått at Immunocal kan hjelpe forstadier vevet på samme måte som det forbedrer helsen til normalt vev.