Digidexo.com

Ecdysterone Spørsmål og svar

Å få mer muskelmasse er en av måtene utøverne prøver å få et forsprang på konkurrentene sine. Ecdysterone er et supplement som har vært spioneringen for sin evne til å hjelpe deg med dette. Imidlertid er disse påstandene i stor grad basert på dyrestudier.

Identifikasjon

Ecdysterone, eller 20-hydroxyecdysone, er et kjemisk stoff som finnes i planter og insekter. Det har muskelbyggende effekter hos virveldyr, men ikke påvirke hormonnivået. På grunn av dette, har det potensial til å bli en betydelig alternativ til sterke prohormones eller steroider forbindelser.

Funksjon

Institutt for Pharmacognosy, Ungarn, rapporterer at ecdysterone påvirket størrelsen på muskelfibrene i dyrestudier. Forskningen viste også at ecdysterone syntes å være å aktivere satellittceller i muskelvev. Disse cellene aktiveres når muskelvev er skadet eller i bruk for å bidra til å reparere og regenerere fibrene.

Forskning

En studie ved University of Mary Hardin Baylor fulgt 45 mennene som gjorde styrketrening mens supplere med ecdysterone, methoxyisoflavone eller sulfo-polysakkarid. Hver av disse bilag er blitt rapportert å øke muskelstyrke og muskel gevinst. Studien, som varte i åtte uker, viste ingen forskjell mellom gruppene i fettfri masse, fettprosent, eller muskel ytelsesmålinger. Studien konkluderte med at ingen av disse kosttilskudd hatt en effekt på kroppssammensetning, trening tilpasninger eller hormonstatus.

Dosering

Mange produsenter sier at du bør ta 250-500 mg av ecdysterone to til tre ganger daglig med et proteinrikt måltid. Men ingen rapporter er tilgjengelige på effektive doser, og riktig dose er fortsatt uklart. Ta kontakt med en ernæringsfysiolog eller en spesialist for videre råd.

Betraktninger

I teorien virker ecdysterone som en potent styrke-få og fett-tap hjelpemiddel. Men har ikke nok studier på mennesker blitt gjort for å bevise sin effektivitet. Flertallet av studiene merke seg positive gevinster er dyreforsøk. Kontakt med helsepersonell før du starter noen supplement diett.