Digidexo.com

Linfrøolje Farene

Kosttilskudd, selv om naturlig og full av potensielle helsemessige fordeler, kan utgjøre mulige risikoer, herunder bivirkninger og legemiddelinteraksjoner, akkurat som noen over-the-counter eller reseptbelagte stoffet kan.

Blodfortynnende

Linfrøolje kan øke effekten av blodfortynnende. Dette kan være farlig, i noen tilfeller, men fordelaktig i andre, for eksempel ved kombinasjon med aspirin for hjertesykdom.

Diabetes Drugs

Flax olje og blod-sukker-senkende midler kan føre til en økning i fastende blod-sukker nivåer, noe som kan øke behovet for diabetes medisiner.

Forholdsregler

Før du tar linfrøolje som kosttilskudd, er det nødvendig å diskutere alle medisiner med en kvalifisert lege for å bestemme mulige interaksjoner og bivirkninger.

Kreftrisiko

Ground linfrø kan tilby beskyttelse og fordeler, men linfrøolje er forbundet med en økt risiko for menn å utvikle prostatakreft. Linfrøolje øker også risikoen for å utvikle makuladegenerasjon, mens bakken linfrø kan gi beskyttelse.

Absorpsjon

De som lider av schizofreni eller diabetes kan ikke være i stand til å konvertere linfrøoljen i en omega-3 skjema som er lett absorberes i kroppen og i stedet bør få omega-3 fra maten.

Legemiddelinteraksjoner

Linfrøolje kan forsinke prosessen av et medikament inn i det absorberende legeme når medikamentet og linfrøolje er tatt på samme tid.