Digidexo.com

Må Protein Shakes gjøre deg større?

Alle som engasjerer seg i noen form for fysisk trening ønsker å få mest mulig ut av det. Folk er interessert i å få større ofte til vektrommet, men det er behov for å gi drivstoff for musklene til å vokse, blant annet ved hjelp av protein shakes.

Kalorier

Å vokse, må du forbruke mer kalorier enn du var tidligere, spesielt hvis du er vekttrening med noen form for intensitet. Mange protein drinker er fullpakket med høy kvalitet kalorier som kan hjelpe deg å vokse.

Protein

Byggesteinene i å få større muskler er protein og aminosyrer. Protein shakes tilgjengelig fra helsekostbutikker har ofte mer enn nok protein per servering og fullt utvalg av grenen kjede aminosyrer som kreves for å bygge muskler.

Ikke nok på sin egen

Selv om mange protein shakes har alt av proteinet du kan håndtere på en sittende, vil du fortsatt trenger å ha en ellers sunt og balansert kosthold for å virkelig høste den fulle nytte av din tid i treningsstudio.

For mye av en god ting

Noen protein shakes har en overflod av protein og kalorier, så mye at de kan presse deg over din ideelle kalorigrensen for en dag. Det kunne bidra til du økende kroppsfett stedet for å produsere det ønskede resultat.

Advarsel

Du vil ikke få større muskler ved å konsumere protein shakes alene. Det krever intens og konsekvent styrketrening samt tilstrekkelig hvile du skal bygge muskler. Forbruker protein shakes uten å ha en produktiv opplæringsplan vil gjøre deg større, men ikke i noen av de måter som du ønsker.