Digidexo.com

Hva Størrelse Foam Wedge Betyr trenger en å heve hodet av sengen 30 Degrees?

Hva Størrelse Foam Wedge Betyr trenger en å heve hodet av sengen 30 Degrees?


Skum kiler kan brukes til å støtte den tilbake når du ligger i sengen. De hvilte på toppen av madrassen og er tilgjengelig i en rekke størrelser med ulike vinkler på høyde.

Velge Kiler

For å finne hvilken størrelse skum kile du trenger for å oppnå en 30-graders hode elevasjonsvinkel, bruke en kalkulator og en trigonometri formel, eller velge fra de eksempler på foreslåtte dimensjoner i kapittel 4.

Beregning Angle

Kiler har to rettvinklet trekant ansikter. Dette betyr som kan brukes trigonometri (matematiske regler for rettvinklede trekanter) for å beregne høydevinkelen hvis man vet høyden og lengden av kilen.

Hvis høyden dividert med lengden er lik 0,577, og høydevinkelen av hodet vil være 30 grader. Hvis høyden dividert med lengden er mindre enn 0,577, da høydevinkelen av hodet vil være mindre enn 30 grader.

Hvis høyden dividert med lengde er nærmere 0,700 deretter høydevinkelen av hodet vil være nærmere til 35 grader.

Beregning Størrelse

Hvis du vet hva lengden wedge du vil, kan du også bruke trigonometri til å beregne hvor høyt kilen bør være. Multipliser 0,57735 av lengden for å finne den høyden du trenger. Tilsvarende, hvis du vet hvor høyt du vil kilen, så kan du beregne lengden. Høyden dividert med 0.577735 lik lengde.

Eksempler

Noen eksempler på kile størrelser som vil gi deg en 30-graders høyde er 20 inches lang med 11,5 inches høy; 22 inches lang med 12,5 inches høy; og 24 inches lang med 14 inches høy.