Digidexo.com

Produkter for Physical Therapy

Produkter for Physical Therapy


Alle typer mennesker bruker fysioterapi for å gjenopprette fra skade, gjenvinne styrke etter en sykdom eller medisinsk prosedyre, eller bidra til å forhindre problemer i fremtiden. Profesjonelle fysioterapeuter bruker komplekse, spesialiserte maskiner i denne behandlingen, men pasienter kan også bruke grunnleggende fysisk terapi produkter for utvidet behandling i komfort og privatliv i hjemmet.

Frie vekter

Frie vekter, mens også nyttig for styrketrening, er ett alternativ for fysioterapi. Løfte vekter kan hjelpe pasienter til å styrke musklene og forårsake sener og leddbånd å bli mer fleksibel. Dette kan føre til en økt bevegelsesutslag og bidra til å oppveie den tretthet som kan komme med muskelatrofi etter en lengre periode med inaktivitet, for eksempel under en stor sykdom eller langvarig skade og utvinning perioden.

Exercise Bike

Ergometersykler, også kjent som pedal maskiner, er stasjonære sykler som gjør at fysioterapi pasienter å utføre underkroppen og hjerte-øvelser. Den sirkulære bevegelser av syklet en sykkel tar stress av pasientens ledd, som kan være mer trygg enn å gå eller jogge.

Barer parallelle

Parallelle linjer er for pasienter som har problemer med å gå. De gir et sett av skinner og i en passende høyde og er vanligvis justerbar for å få plass til pasienter med forskjellige høyder. Walking lengden av et sett med parallelle barer kan hjelpe en pasient utføre walking øvelser trygt, og kan være tryggere enn å gå med en stokk eller en annen enhet.

Tredemølle

Tredemøller gir en kontrollert måte å gå eller jogge for pasienter med ulike behov. De automatiserte hastighetsinnstillinger og integrerte hjerte-skjermer på noen moderne tredemøller tillate brukere å spore fremgang og overvåke arbeidet nivå. Tredemøller er spesielt nyttig for pasienter som synes det er vanskelig eller upraktisk å gå utendørs på grunn av utrygge gater eller dårlig vær.

Stair Trainer

En trapp trener er en liten trapp med et integrert sett av rekkverk. Det er for pasienter som utvikler lavere kroppen styrke og kontroll ferdigheter, inkludert balanse. Ved å jobbe med en trapp trener, kan en pasient jobbe mot å være i stand til å gå i trapper uten hjelp.

Massører

Mange forskjellige typer massører bidra til å redusere smerte og slappe muskler etter, eller i stedet for, andre fysioterapi øvelser. Elektriske massasjeputer skape en vibrerende effekt som kan løse opp spenninger og smerter uansett hvor de er brukt. Spesialitet rygg og foten massasje målrette disse problemområdene, mens massasjestoler tilbyr en full kroppsmassasje ved å trykke på en knapp.

Stabilitet Ball

Stabilitet baller, som siden har blitt en stor del av personlig treningsutstyr, begynte som en fysisk terapi produkt. De lar pasientene til å utføre en rekke lav effekt øvelser i en begrenset plass. Oppblåsbare baller kommer i en rekke størrelser og tilbyr en myk produkt som er behagelig å bruke og tilpasningsdyktig for mange typer øvelser som fysioterapeuter foreslå.