Digidexo.com

Diet Planer for menn

Diet Planer for menn


Det er ingen hemmelighet at menn og kvinner er forskjellige. Mars. Venus. Det samme gjelder for hvilke dietter arbeide og som ikke gjør det. Fettavleiringer bosette seg i forskjellige områder på menn som de gjør kvinner, noe som resulterer i ulike langtidseffekter, ute og inne. En sunn, velvalgt diett for en mann trenger å ikke bare øke den fysiske, men også det mentale, velvære.

Atkins Diet

Den stadig populære Atkins Diet er en sann stift av en ekte, arbeider kosthold. Ved å begrense inntak av karbohydrater, spesielt de som er raffinert slik som sukker og mel, kan personen gå ned i vekt på en sikker måte. Ideen bak denne dietten kom fra tanken om folk stole for mye på fast-food restauranter for sine måltider. Ved å begrense karbohydrater og øke protein, denne dietten virkelig fungerer. Som en side note, bytte vanlige øl til lys øl for å hjelpe kosthold sammen, folkens.

South Beach Diet

Ligner på Atkins Diet fokuserer South Beach Diet på karbohydrater og sukker inntak. Denne dietten, men betyr ikke at du eliminere karbohydrater helt, men heller bare innta de med lave sukker. Dessuten fokuserer det mindre på proteininntaket og mer på å balansere bredere register av matvarer der ute. Denne dietten skiller også gode fettstoffer fra dårlig, slik at for noen essensielle fettsyrer for å bli spist på en jevnlig basis.

Caveman Diet

Kanskje litt nærmere hjemme, har Caveman Diet en interessant, men likevel bevist, teori. Dieter spiser bare frukt og nøtter i løpet av dagen. Mye som våre forfedre gjorde vei tilbake da, var de ute etter kjøtt hele dagen, men bare ha små godbiter å spise underveis. Om natten er det dieter oppfordres til fest på noe. Det er riktig, hva som helst. Men kun en gang per dag. Syklusen fortsetter til neste morgen. Dette er ment å symbolisere feiringen av dagens kill, og håpe på det samme i morgen.

Nutrisystem

Den populære plan hyped av fotball-legenden Dan Marino er Nutrisystem. Ideen her er å spise matvarer du elsker og likevel gå ned i vekt gjennom kjøp av pre-pakket måltider. Dietten kan skilte med slike godbiter som pizza, hamburgere, og til og med desserter som er konstruert for å kaste pounds. Prosessen slutt fungerer, men er mer kostbart enn andre alternativer der ute.

The Common Sense Plan

Ikke funnet på en hylle eller infomercial, kommer Common Sense Plan fra din egen sunn fornuft og år med råd fra medisinske fagfolk. Spis frukt og grønnsaker samtidig begrense inntaket av bearbeidet mat og takeaway. Bruke litt mer tid på kjøkkenet forbereder fersk mat enn å spise ute på fast food restauranter. Trening og drikk rikelig med vann. Disse tingene tar mer tid, men resultatet er en sunnere kropp, sinn og ånd.