Digidexo.com

Metastatisk Lymph Cell Carcinoma Treatment

En diagnose av metastatisk lymfe Cellekreft er ødeleggende. Denne dødelige sykdommen fører til mye smerte og ubehag, og behandlinger som er involvert har ofte sterke bivirkninger, slik som vekttap, slapphet og oppkast. Mens kreft blir automatisk knyttet til døden, er metastatisk lymfe cell carcinoma ikke alltid terminal. Den tidligere er fanget jo mer sannsynlig er det å bli vellykket behandlet.

Identifikasjon

Metastatisk lymfe cell carcinoma beskriver en kreft som starter i lymfeknutene, men kan potensielt spre seg til andre organer i kroppen, inkludert hjernen, hjertet og lungene. Lymfeknutene er fordelt over hele kroppen, og vil bli betent eller forstørres hvis de utvikler kreftceller. Ifølge University of California, San Francisco, School of Medicine, kan en nål aspirasjon eller biopsi bekrefte en kreftdiagnose, mens imaging skanner, for eksempel CT og PET, er nyttig for å identifisere stadium av kreft.

Betydning

Metastatisk lymfe cell carcinoma er dødelig hvis den forblir ubehandlet. Metastatisk betyr at kreften kommer til å spre seg og infisere andre deler av kroppen. Derfor er det viktig å ha tilstanden diagnostiseres og behandlingen begynner så snart som mulig. Når kreften har spredd seg, vil det være vanskeligere å behandle. Ifølge UC San Francisco School of Medicine, er overlevelsesraten hos pasienter som opplevde metastaser i andre organer bare 56 prosent.

Årsaker

Metastase oppstår når kreftceller bryte bort fra den primære tumor og transporteres til andre deler av kroppen gjennom blodstrømmen eller lymfesystemet. Ifølge National Cancer Institute, kan disse cellene spredt overalt i kroppen, selv om enkelte områder, som for eksempel lunger, hjerne, lever og bein, blir oftere rammet enn andre. I noen tilfeller kan det hende at metastase ikke forårsake noen symptomer.

Oppløsning

Behandling for metastatisk lymfe cell carcinoma er mest effektiv når ulike behandlingsformer kombineres. UC San Francisco School of Medicine forklarer at de berørte lymfeknuter vil bli fjernet og pasienten vil vanligvis gjennomgå et kurs av strålebehandling etter operasjonen. Muntlige retinoider, som er en syntetisk form av vitamin A, kan også være foreskrevet, sammen med kjemoterapi, hormonbehandling og biologisk behandling, avhengig av området der kreften har spredning.

Betraktninger

Ifølge National Cancer Institute, er forskning kontinuerlig blir gjennomført til nye behandlinger for metastatisk kreft. Sykehus er stadig på jakt etter pasienter til å ta del i utprøving av legemidler for å fastslå om de er effektive og egnet for generell utgivelse. Etter avtale med legen sin, kan kreftpasienter ta del i disse studiene, noe som bidrar til å utvikle metoder for forebygging, diagnostisering og behandling av ulike typer kreft.