Digidexo.com

Botox behandling for migrene

Botox behandling for migrene


Ofte vi hører ordet Botox, og våre sinn utløser seg til et bilde av en nål som settes inn i ansiktet for kosmetiske formål. I flere tiår har medisinske forskere vært på jakt etter en alternativ måte å behandle migrene, og gjennom invasiv forskning, har det blitt fastslått at pasienter med migrene forhold som bruker Botox behandling, snarere enn reseptbelagte medisiner, har følt en enorm lettelse i smerte.

Behandling

Det faktum at migrene ofte utløse en ekstrem mengde av smerte, lider ofte nå for et reseptbelagt legemiddel for rask lindring. Mens disse reseptbelagte behandlinger for migrene ofte generere bivirkninger som tretthet, vektøkning og urolig mage, har nesten alle pasienter som får Botox-injeksjoner ikke oppleve noen bivirkninger i det hele tatt. Ifølge sin nyeste klinisk studie, Allergan Inc, Botox distribusjonsselskap, har funnet ut at Botox injeksjoner i musklene i pannen, øyne, panne, siden av hodet og baksiden av hodet nær halsen, akselerere umiddelbar migrene lettelse. I motsetning til mange andre reseptbelagte legemidler som brukes for behandling, har Botox-injeksjoner er bekreftet å gi migrene lettelse i inntil seks måneder. Disse injeksjoner virker ved å forårsake en utgivelse i muskelspenninger, og ved å egge en beroligende effekt på nervecellesystemer som har å gjøre med bevissthet om smerte. Migrenepasienter er ute denne behandlingen som det vanligvis bare varer i rundt 10 minutter per økt, og ubehag nivået er minimal.

Botox Administrator

Når du vurderer Botox behandling for migrene lettelse, forsiktig velge en lege som har erfaring i å administrere injeksjonen. Velge en lege basert på en lav avgift reklame, er kanskje ikke den klokeste avgjørelsen, hvis han er fortsatt ny i praksis. Når Botox er riktig administrert, har det minimal og kortvarige bivirkninger, med smerte gått nesten umiddelbart. De fleste mennesker vende tilbake til sine normale daglige aktiviteter umiddelbart etter å ha mottatt Botox-injeksjoner. Ring flere praksis, og stille så mange spørsmål som du føler som vil gjøre din beslutning om å ha Botox injeksjon mer behagelig.

Kostnad

Mange er redd for at utgiftene til å motta Botox-injeksjoner vil være å bratt å ha råd til. Som i 2009, Botox-injeksjoner for behandling av migrene vanligvis koster rundt $ 350 per målrettede området. Du må tåle det faktum at du ikke skulle trenge noen annen form for behandling i seks måneder. I forhold til å betale en resept co-lønn en gang per måned, samt besøke legen din ofte, og ha mulitple migreneanfall, vil du komme ut på plussiden når utnytte Botox-injeksjoner.

FDA Godkjenning

Fra og med denne dagen, er Botox fortsatt til vurdering FDA-godkjenning for behandling av migrene. Ifølge Allergan Inc., de er håpefull, basert på deres siste prøveresultatene, til fil for en supplerende biologiske konsesjonssøknad med FDA, for å bruke Botox i behandling av kronisk migrene innen utgangen av 2009 Selv med alle de positive resultatene fra behandling av migrene med Botox-injeksjoner, er det sterkt anbefalt at du besøker din personlige lege før du gjennomgår noen form for behandling for migrene lettelse.