Digidexo.com

Hvordan bekjempe tretthet mens du tar Suboxone

Hvordan bekjempe tretthet mens du tar Suboxone


For mange mennesker, har Suboxone vært et livreddende alternativ til opiat narkotikamisbruk. Det kan gis gjennom en resept. Det gjør det mulig for pasienten å blokkere cravings og bli et produktivt medlem av samfunnet. Men en av side påvirkes av Suboxone er tretthet, som i seg selv kan føre til problemer med å utføre daglige liv og arbeid forpliktelser. Det er flere ting du kan gjøre for å bekjempe tretthet forårsaket av Suboxone bruk som vil tillate deg å fortsette å ta medisinen.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om tretthet og spør om du skal justere dosen eller tidspunktet for dosen for å redusere problemet. Vær ærlig med legen om eventuelle tilbakefall, flere medisiner blir tatt, eller depresjon problemer du måtte ha.

Opprettholde et sunt kosthold som inkluderer frisk frukt og grønnsaker, samt rikelig med vann. Vann bidrar til å bekjempe tretthet ved å gi fuktighet til dine organer. Et riktig kosthold kan bidra til å bekjempe de ernæringsmessige mangler fra narkotikabruk. Når du begynner på Suboxone, implementere et riktig kosthold kan bidra til å lindre Suboxone-indusert utmattelse.

Utvikle en daglig mosjon rutine for å opprettholde et høyere energinivå. Hvis du ikke har råd til å delta i et treningsstudio, kan du gå, løpe, spille sport, dans og fottur til å opprettholde det nivået av energi.

Sørg for å få nok søvn hver natt. Gå til sengs og våkne opp på samme tid hver dag for å få kroppen på en rutinemessig, slik at den vet når det skal være sliten og når den trenger å være våken og aktiv.

Reduser alkoholinntaket. Suboxone blandet med alkohol kan føre til ekstrem trøtthet, og i sjeldne tilfeller føre til respirasjonssvikt.

Hint

  • Ikke ta noen form for benzodiazepiner mens du tar Suboxone mindre benzos er foreskrevet av legen din og legen din vet at du er på Suboxone. Ved å kombinere de to typer av stoffer har vist seg å være fatal i noen tilfeller.