Digidexo.com

Hvordan Naturligvis reversere bentap forårsaket av leddgikt i korsryggen?

Hvordan Naturligvis reversere bentap forårsaket av leddgikt i korsryggen?


Artritt er en degenerativ sykdom som påvirker brusk i leddene. Det kan bli ansporet av overforbruk av ledd over tid, men det er vanligvis mer vanlig hos eldre mennesker. Degenerering av brusk forårsaket av artritt kan føre til bentap i nedre del av ryggen. Imidlertid ryggvirvler i korsryggen er laget av trabekulært ben. Denne type bein har en høyere omsetningshastighet og regenererer raskere enn motparten, corticol bein. Det er flere naturlige rettsmidler som du kan bruke til å reversere bentap i korsryggen på grunn av leddgikt.

Bruksanvisning

Reverse bentap i korsryggen

•  Spis en balansert diett som inneholder proteinrik mat som kjøtt, kylling og fisk samt komplekse karbohydrater, grønnsaker og frukt. Begrens inntaket av junk food. For eksempel spise 2 kopper frukt og 2 1/2 kopper grønnsaker daglig for en 2000 calorie diett. (Se Resources 2)

Ta en multi-vitamin daglig med væske. Ta to Glukosamin-chondroitin piller daglig. Glucosamine and chondroitin har blitt klinisk bevist å hjelpe regenerere både brusk og bein tap. De kan også øke den synoviale væsker i bursa sac, som beskytter nedre ryggvirvler tilbake fra overskudd av friksjon.

Tygge eller svelge kalsium og magnesium piller daglig. Sørg for at du får minst 1000 mg kalsium og 500 mg magnesium. Også ta vitaminer B5 og K med mindre din multi-vitaminer inneholder begge disse kosttilskudd.

Tilsett 2 mg kobber og 8 mg sink til din daglige vitamin og mineral regime. Vurdere å ta mineralet strontium hver dag også. Kosttilskudd har vanligvis 3 til 30 mg, og medisiner kan gi opp til 680 mg.

Strekk nedre ryggmuskulaturen daglig. Ligg på ryggen med knærne opp og begge føttene på gulvet. Trykk ryggen fast til gulvet og hold denne posisjonen i 2-5 sekunder. Gjør 10 repetisjoner. Deretter trekker begge knærne mot brystet. Hold denne posisjonen i 2-5 sekunder. Gjør 10 repetisjoner. Til slutt trekker venstre ben mot brystet mens fullt utvide ditt rette. Hold denne posisjonen i 2-5 sekunder, og trekk deretter til venstre høyre ben mot deg brystet mens fullt utvide din venstre en. Gjør 10 repetisjoner i hver retning. Gå jevnlig og gradvis introdusere noen lys vektløfting i din daglige diett.

Tips og advarsler

  • Fisk eller fiskeolje tillegg er også antatt å være effektiv i å redusere leddfriksjon.
  • Øvelsen vil øke flyten av blod i muskler og bein. Blod binder oksygen, vitaminer og mineraler som er nødvendige for helbredelse og øke bentetthet. Metodene for reversering av bentap i den nedre del av ryggen for artritt kan være lik metoder som brukes for osteoporose.
  • Utfør aldri noen øvelser hvis du opplever overdreven betennelse eller smerte. Vent til første hevelse og smerte har sunket for å begynne å trene. Kontakt alltid legen din for flere forslag om å reversere bentetthet i korsryggen.