Digidexo.com

Hvor kan jeg finne informasjon om årsaken til Alzheimers sykdom?

I henhold til Alzheimers Association, det er "ingen behandling for å helbrede, forsinke eller stoppe progresjonen av Alzheimers sykdom." Men det har vært betydelige fremskritt i behandlingen av Alzheimers. Det finnes også mange organisasjoner viet til forskning denne sykdommen.

National Institute on Aging

The National Institute on Aging er en avdeling av det amerikanske National Institutes of Health. Slagordet for instituttet er "Leading den føderale krefter på aldring forskning." Instituttet forvalter også Alzheimers Disease Education and Referral (ADEAR) nettside.

Alzheimers Association

Alzheimers Association (alz.org) er den ledende helse organisasjon viet til Alzheimers, hvis visjon er "en verden uten Alzheimers sykdom." Organisasjonen har i dag om lag 1,8 millioner medlemmer.

Ninds

The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag gir oppdatert informasjon om alle aspekter av Alzheimers. Ninds er også en del av National Institutes of Health.

Mayo Clinic

Som en av landets fremste non-profit medisinske institusjoner, er Mayo Clinic en verdifull ressurs for å sjekke når finne informasjon om Alzheimers. Klinikken innlegg noen fremskritt på sykdommen direkte på deres hjemmeside.

Leger

Alzheimers er en alvorlig sykdom som bare kan diagnostiseres av en medisinsk faglig. Hver pasient er unik; Legen din vil bestemme det beste løpet av behandling for deg. Legen din vil også gi viktig informasjon for deg.