Digidexo.com

Hvor lenge kan du bruke et barberblad?

Hvor lenge kan du bruke et barberblad?


Den ordinære barberblad - barberhøvelen i motsetning til frisøren sin barberkniv - er et vanlig element i dagens husholdninger. Utnytte barberblad for så lenge som mulig vil tillate deg å ikke bare få den effekten du vil, men det vil også tillate deg å spare penger.

Historie

Lenge siden, mennene brukte kniver å trimme skjegget. Deretter barberkniven gjorde en opptreden, som trengs for å bli stropped jevnlig mot et lærbelte. På grunn av kutt og neophytes ble barberhøvelen oppfunnet. Det består av et stykke metall slipt på begge sider festet til en foldet metallskinnen med et håndtak. Den kutter håret nøye, og guiden hindrer den fra å gå inn for tykk til å kutte huden.

De single-blad barberhøvler var en hit før Gillette overbevist menn som to blader er bedre enn ett. Denne trenden slutt vokste til tre og fire blader. Deretter smøremidler ble lagt til høvelen. Den elektrisk barber tok mennene med storm for en stund, men de fleste til slutt kom tilbake til tveegget barberhøvel for en tett, glatt barbering.

Livsløp

Ifølge Internet undersøkelser, de fleste menn bruker en barberhøvel i cirka en måned, mens noen erstatte dem i ca en uke. Atter andre vente hvert par måneder. Men det er menn som oppgir sine barberhøvler få kjedelig i så få som tre barberinger. Noen erstatte sine barberblad når 'lubrastrip' --- stykke fôr under bladene som inneholder olje, gel eller en annen substans å glatte huden i stedet for barberskum --- er slitt, eller sklir av.

De fleste kvinner erstatte sine barberhøvler en gang i måneden. Med bruk av depilators i form av kremer og geleer, kvinner ty til barbering mindre og mindre.

Faktorer

Den ultimate grunn når man skal avgjøre når man skal endre barberhøvelen er når knivene ikke kutte nær nok. Sin lengde på bruk avhenger i stor grad av hvor ofte barbering er gjort, hvor mye hår personen har og hvilken type hår. I et annet aspekt, frekvensen av en barberhøvel forverring også betydelig avhengig av hvordan brukeren bryr seg om det.

Usage

Barberblad ble oppfunnet først og fremst for å barbere barten og skjegget. Da kvinnene oppdaget det er også perfekt for barbering under armene og bena. Noen har oppdaget at barberblader er billige alternativer til frisøren i å få en hårklipp.

Pleie / vedlikehold

Det er påstand om at barberblader ikke mister sin skarphet lett. Heller de gjør det bare fordi vi tillater det å oksidere når det forblir våt etter bruk. Tørking knivene vil tillate skarpheten til å forbli lengre tid. Skylling knivene under springen fjerner spor av kjemikalier fra barberkrem og salt fra huden. Tørke av den med en klut eller papir vil forlenge levetiden ved å hindre oksidering.