Digidexo.com

Hvordan Stopp Sweaty eller fuktige hender og føtter

Stopp Sweaty eller fuktige hender og føtter! Denne tilstanden kalles hyperhidrose, det innebærer hyper aktive svettekjertler på enten hender, føtter, og på underarmer, noen ganger alle tre. Med denne tilstanden kan du begynne å svette uten provokasjon i det hele tatt, noen ganger når du er helt avslappet. Denne tilstanden fører til mye forlegenhet og kan hindre personlige og profesjonelle relasjoner. Den mest effektive behandlingen alternativet er en iontoforese maskin. Disse er lett tilgjengelig i USA og kan bestilles på nettet. Hvis du har en legens anbefaling, vil noen forsikringer selv dekke dem. Den mest populære og enkleste å bruke er Drionic enheten ved www.drionic.com. Her er fremgangsmåten for å ha en svette fri framtid!

Bruksanvisning

Først når du har bestilt din enhet, vil den komme med filtknotter og batterier. Sett inn batteriene. Selve enheten leveres med instruksjoner, men etter mange års erfaring med denne maskinen, her er mine skritt til å bli svette gratis.

Neste, første gang du behandler, vil du ønsker å fylle opp maskinen med så varmt vann som du kan stå. Plasser håndflaten på den høye enden og fingrene i bassenget med vann. Slå maskinen på halv blast på først, og hvis det ikke bry deg, snu det hele veien opp. Dette virker veldig skummelt, men ærlig du kan knapt føle det når du er vant til det. Det hjelper å sette inn en film eller gjøre det i løpet av en god TV-show. Sittende på gulvet gir den beste hånden posisjonering. Gjør det for 30 minutter den første dagen.

Allerede neste dag, vil du begynne fulle behandlinger. Dette betyr en time om dagen i 14 dager i strekk. Plukk et TV-program eller en film, og gjør det regelmessig. I løpet av denne tiden, kan du merke at dine hender og / eller føtter er svett enda mer enn vanlig. Dette er normalt og vil forsvinne.

Etter 14 dager, selv om hendene er fortsatt svette, stoppe behandlinger. Innen 3 dager, vil hendene dine slutter å svette. For å opprettholde svette frie hender eller føtter, gjør en time behandlinger hver 2. uke. Hvis du ikke re-behandle hendene, vil de gå tilbake til sine svett tilstand.

Endelig har dette produktet vært en lifesaver for meg personlig, og jeg har brukt det i mange år med tilfredshet. Jeg merker også at når jeg har brukt det mine føtter og armhuler også svetter mindre, fantastisk! Når du er i behov av reservedeler, gå til www.drionicparts.com. Jeg pleier å kjøpe nye batterier i bulk fra dem til å spare på frakt, hvert par av batterier bare varer i noen få behandlinger. Lykke til!