Digidexo.com

Hvordan behandle bivirkninger fra Fosamax Medisinering

Fosamax eller Fosomax som noen mennesker stave det er et medikament som brukes av leger for å behandle sine pasienter som lider av osteoporose. Medisinen er kun foreskrevet for de pasientene som allerede har gått gjennom overgangsalderen. De arbeider for å øke vitamin D i womanâ € ™ s kropp, slik at de bedre kan absorbere de næringsstoffene de trenger i sine bein og muskler. Selv om det fungerer godt i de fleste pasienter, kan det hende du føler noen av de bivirkninger som brystsmerter eller muskelsmerter. Disse bivirkning av Fosamax kan lett behandles hjemme.

Bruksanvisning

•  Ta deg selv til legevakten hvis du opplever noen av de følgende bivirkningene av medisinen: hevelse i ansiktet, hals hevelse, elveblest, pustevansker eller problemer med å svelge. Dette er alle tegn på en allergisk reaksjon på medisinering.

Ring legen din dersom du føler ekstreme smerter i muskler, ledd, bryst eller kjeve. Disse kan være et tegn på at Fosomax er negativt samspill med dine vanlige medisiner. Legen din kan endre dosen eller sette deg på alternative medisiner.

Bruk over disk smertestillende midler for å behandle vanlige muskel eller leddsmerter som du kan oppleve når du er på medisiner. Du kan også være lurt å holde sengen en dag eller to for å la kroppen hvile og samle krefter.

Kjøp Prilosec eller en lignende halsbrann og sure oppstøt lidelse å behandle noen kvalme eller halsbrann du kan oppleve når du tar Fosomax. Du kan også drikke melk, hold deg til bland matvarer som kjeks eller hvitt brød og unngå krydret mat som kan forverre problemet.

Drikk rikelig med væske for å sørge for at kroppen din forblir fylles. Vann er et godt valg som er en sportsdrikk uten mye sukker. Du bør sørge for å drikke minst åtte glass vann hver dag og ta noen piller med et fullt glass vann.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du sitter opp i minst 30 minutter etter å ha tatt Fosomax som angitt på skiltene. Dette reduserer sjansene for å utvikle bivirkninger fra medisiner.
  • Fortell legen din om eventuelle andre medisiner youâ € ™ re tar slik at de kan nøyaktig bestemme din risiko for å utvikle en negativ reaksjon. Legen din kan anbefale en annen løpet av handlingen avhengig av din nåværende medisiner.