Digidexo.com

Hvordan holde seg frisk når din kone er syk

Bo sunt når du er rundt en syk person kan være vanskelig. Gjør du det når din kone er syk kan være nesten umulig. Her er hvordan å holde seg frisk når din kone er syk.

Bruksanvisning

•  Spray desinfeksjonsmiddel i hele huset. Du vil spesielt ønsker å gjøre dette på dørhåndtak, sofaen, på soverommet og andre rom som din kone tilbringer en god del tid i. Killing bakterier er en enkel og affektiv måte å holde seg friske.

Vask hendene omtrent en gang i timen når du er hjemme. Dette går sammen med bruk av desinfeksjonsmiddel. Sjansen er at du vil røre noe, for eksempel et dørhåndtak eller en telefon, at syke kone har brukt. Igjen, dette vil bidra til å drepe eventuelle bakterier og bakterier som kan være på hånden.

Ta rikelig med vitamin C når din kone er syk. Vitamin C er viktig for immunforsvaret. Å spise appelsiner, drikke appelsinjuice eller bare ta et daglig tilskudd er alle enkle måter å få vitamin C i kroppen din.

Prøv å komme seg ut av huset når det er mulig. Når din kone er syk, vil hun mest sannsynlig vil du tilbringe litt tid med henne. Tross alt, å være syk gjør noen elendig og ingen ønsker å være alene når han eller hun er syk. Men det er viktig for helsen din at du ikke bruker for mye tid rundt syke mennesker. Tilby å løpe ærend for din kone eller gå for en utendørs kjøre mens din kone er å ta en lur.

Spis spesielt sunt når din kone er syk. Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker og ta i en god mengde vitaminer og mineraler. Du bør også drikke rikelig med væske, minst åtte glass vann om dagen, når din kone er syk.

Hvis du begynner å føle seg syk selv, begynne å ta medisinen umiddelbart. Gjør du det kan hjelpe deg til å bekjempe sykdommen som din kone er å slåss. Ikke vent til du er veldig syk til å begynne å ta medisin. Du ønsker å prøve å bekjempe viruset før du blir så syk som din kone.