Digidexo.com

Hjem tiltak for å bidra til å oppløse nyre steiner

Nyrestein er små forekomster av mineraler og avfallsstoffer som hoper seg opp når urinen blir veldig konsentrert, for eksempel når en person ikke drikker nok vann. Består hovedsakelig av kalsium, er steiner opprettet når avfall normalt utvannet og spylt fra kroppen i form av urin krystalliserer og holde sammen i nyrene, kroppens avfalls filtre. Hjem rettsmidler for å hjelpe oppløse nyrestein gi lindring fra uutholdelige smerter.

Hydrate

Den vanligste hjem metode for å hjelpe til å løse opp og passere en nyre stein er å drikke rikelig med vann. En daglig anbefalte mengden for oppløsning eller passerer en stein er ca 2 til 3 liter om dagen. Å være aktiv vil også bidra til å løse opp stein og kan bidra til å ta tankene bort fra ubehag av steinen. For steiner som ikke består i en dag eller to, kontakt lege, spesielt hvis steinen fører noe blod i urinen eller hvis du er utsatt for kroniske urinveisinfeksjoner.

Foods og urter

Hjem rettsmidler for å behandle ulike medisinske forhold har gått i arv fra en generasjon til en annen i hundrevis av år. En vanlig urtemedisin for å løse eller bidra til å passere en nyre stein er å drikke 1 ts. basilikum juice og 1 ts. honning fortynnet i et halvt glass vann på en daglig basis inntil steinen har passert. Dette blir også brukt som et forebyggende middel. En annen hjem middel er å drikke 1-3 glass med naturlig, usøtet eplejuice. Et tillegg på vitamin B6 kan også hjelpe. Ta 100 til 150 mg av vitamin B6 (med andre B-vitaminer) hver dag for å hjelpe oppløse nyrestein og også som et forebyggende tiltak.

Trening

Trening har lenge vært kjent for å bidra til å redusere sjansene for å utvikle en nyre stein, som det bidrar til å flytte kalsium fra blodet inn i bein, hvor det er nødvendig. Sterke bein bety reduserte sjansene for kalsium stein formasjon forårsaket av overflødig kalsium i blodet. Turgåing er bra, men det er andre former for trening, inkludert sykling, svømming og andre idretter. Prøv å gå minst hver dag.