Digidexo.com

Hvordan virker Clomid Hjelp Conception?

Hvordan virker Clomid Hjelp Conception?

Produsere egg

Clomid hjelper en kvinne bli gravid ved å etablere regelmessige sykluser med eggløsning. Det stimulerer ikke eggstokkene til å produsere flere egg, selv om det kan skje naturlig. Clomid virker ved å stimulere utgivelsen av de hormoner som hjelper eggstokkene vokse og slipp et modent egg. For å stimulere utgivelsen av disse hormonene, det reduserer østrogenproduksjonen med "lure" hypofysen. Som svar til hypofysen utgivelser mer hormoner heve disse østrogennivået opp igjen. En av disse hormonene er den follicule stimulerende hormon, FSH eller for korte. Dette er det hormonet som stimulerer eggstokkene til å produsere flere og sunnere egg. Når disse eggene blir produsert hver måned, har kvinnen en større sjanse for å bli gravid.

Forbedre Livmor 'Lining

Clomid hjelper også en kvinne bli gravid ved å forbedre slimhinnen i livmoren, noe som er avgjørende for det befruktede egg til implantatet riktig. Mange kvinner lider av lutealfasen mangel, eller LPD. Kvinner med LPD har eggstokker som ikke produserer nok av luteal hormon. Dette hormonet virker å opprettholde blodårene i slimhinnen i livmoren. Mangel på dette hormonet vil enten føre til at fôr for å falle ut, noe som skjer under menstruasjon, eller det kan også føre til en spontanabort.

Lett å ta

Clomid er tatt i pilleform, er relativt billig, og har få bivirkninger. Det er ingen dyre tester eller skudd for å injisere. Kvinner som prøver å bli gravide er mer sannsynlig å holde seg til og nøye følge en fertilitetsbehandling med disse faktorene, i stedet for en dyrere og tidkrevende ett.