Digidexo.com

Hva er Naproxen Foreskrevet for?

Naproxen er et ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament (NSAID). Denne type medikament er utformet for å redusere betennelse og smerte; noen av de merkene som er tilgjengelige for naproxen er Aleve, og ved resept, Anaprox eller Naprocyn.

Funksjon

NSAIDS, som inkluderer i sin klasse, ibuprofen, aspirin, og naproksen, er effektive i behandling av visse tilstander. De virker ved å redusere hormoner som forårsaker betennelse og smerte.

Funksjon

Naproxen kan brukes til å behandle mange tilstander, inkludert menstruasjonskramper, artritt, bursitt og senebetennelse.

Funksjon

Naproxen kan være et effektivt redskap i smertebehandling hvis tatt på riktig måte. Svelge piller helhet, spesielt de med et enterisk belegg for å beskytte magesekken.

Betraktninger

Naproxen og andre NSAIDS bør tas med forsiktighet, da de kan forårsake alvorlige problemer i personer som har høyt blodtrykk, blødning eller blodpropp lidelser, magesår eller mageproblemer, eller lever, nyre og hjertesykdommer.

Advarsel

Som med alle legemidler, gjør naproxen ha bivirkninger. Det kan forårsake mage eller tarm blødninger som kan være svært alvorlig; oppsøke lege hvis du begynner å få brystsmerter, svakhet, sløret tale, eller kortpustethet.