Digidexo.com

Slik unngår du at Myositt

Myositt er en generisk medisinske termen for hevelse av hver muskel eller muskelgruppe i kroppen. Det er mange årsaker til myositt inkludert infeksjon eller sykdom, skade fra trening eller ulykker, eller til og med medisiner. De fleste vil oppleve midlertidig myositt grunn av trening eller sykdom på ett eller annet i sin levetid, men det er også fire hovedtyper av kronisk myositt. Av de fire typer kroniske, er det ingen måte til å forebygge, men man kan hindre at den midlertidige slag. Hvis du er diagnostisert med en kronisk type, er det terapi og medisiner som kan hjelpe med symptomer og bluss ups. Dermatomyositt og Juvenile dermatomyositt som kan påvirke alle i alle aldre, er det enkleste å diagnostisere fordi før det er noen muskelsvakhet er det en lilla eller rød hud utslett. Inkludering-body myositt (IBM), er vanligvis finner hos voksne over 50 og kommer langsomt over tid. Denne typen starter vanligvis med muskelsvakhet og faller. Og til slutt polymyositt (PM), som rammer personer over 20 (som regel kvinnen) og har lignende symptom som for IBM.

Bruksanvisning

Slik unngår du at Myositt

•  Gjør en avtale med legen din tidlig hvert år for en influensavaksine. Dette er spesielt viktig hvis du har et svekket immunforsvar på grunn av helse eller alder.

Cook all svinekjøtt og kylling grundig for å holde fra å få mat født sykdommer. Hvis du ikke er sikker på om du er matlaging kjøtt nok, får et steketermometer og følge retningslinjene. Hvis du har et svakt immunforsvar, bør du også lage andre kjøtt og fisk også.

Rengjør kjøkken og bad godt å holde bakterier ned for å forebygge sykdom. Det er også en god idé å holde skoene utenfor, fordi du kan spore bakterier i hjemmet ditt på den måten også.

Ikke injisere lovlige rusmidler inn i huden eller under musklene. Hvis du har til å injisere medisiner for helse grunn, sørg for å bruke en ren nål hver gang og rengjør injeksjonsstedet godt før du gir deg selv en sjanse.

Hint

  • Dette er bare ment for informasjon. Se legen din dersom du opplever uvanlige symptomer, eller hvis du tror du har myositt.