Digidexo.com

Medisinsk Informasjon Identifikasjon for nødhjelp

Medisinsk Informasjon Identifikasjon for nødhjelp


Det kan være veldig oppskakende når en kjær plutselig blir syk og må fraktes til et sykehus for akutt behandling. Alltid holde medisinske historie poster på et sted hvor familiemedlemmer kan finne dem umiddelbart. Det kan spare tid og kanskje redde livet ditt når en lege har all den informasjonen han trenger for hånden i en nødsituasjon.

Formålet med medisinsk informasjon Identification

Alle har en medisinsk nødsituasjon på et tidspunkt - enten din egen eller et familiemedlem. I øyeblikk som dette, kan det være veldig hektisk og nervepirrende når en ambulanse har å bli kalt. En omsorgsperson eller et familiemedlem kan ikke være i den rette rammen av tankene å levere viktig informasjon til ambulansepersonell eller sykehus registrering, spesielt når noens liv er i fare. Du kan spare mye tid hvis du har viktig medisinsk informasjon for hånden, noe som gir en kopi av dine poster og medisinsk informasjon til medisinsk deltaker.

Hold oversikt

I en nødsituasjon, er det en god idé å ha en registrering av alle medisiner - resepter og over-disken - at du tar. Hvis du er allergisk mot mat eller medisiner, bør dette være oppført. Alle medisiner, samt dosering og planlagt tid til å ta det, skal være oppført. Rekorden skal vise noen kroniske lidelser som høyt blodtrykk, diabetes eller hjertesykdom. Hvis du tidligere har vært innlagt på sykehus for tilstander som hjerteinfarkt eller slag, dette også skal være oppført. Annen informasjon som skal inkluderes i en post er legens navn, beredskap kontakter, sykeforsikring informasjon samt den foretrukne sykehuset du ønsker å gå til.

Velge en Emergency ID

Bortsett fra posten du holde seg hjemme, kan du bære en lommebok-størrelse medisinsk ID-kort som viser ditt navn, fødselsdato og adresse. Det bør også inkludere en nødtelefon, for eksempel ektefelle eller annet familiemedlem. Denne lommeboken kortet skal inneholde navnet på din lege, medisinske tilstander, allergier og medisiner. Andre typer medisinsk ID-folk bærer er medisinske armbånd, armbånd, dog tags og halskjeder som har Caduceus symbol på dem, varsling behandlende personell medisinske tilstander.

Reiser med en medisinsk tilstand

Akkurat som du må ha din ID eller pass og reisesjekker når du reiser på reise i USA eller i utlandet, aldri forlate hjemmet uten en registrering av viktig medisinsk informasjon hvis du reiser med en medisinsk tilstand. I en nødsituasjon, kan informasjonen være avgjørende i behandlingen. Hvis du ikke klarer å snakke, kan de opplysninger fortelle en lege hvilken tilstand du har, hva medisiner du tar og hva du er allergisk mot. Ikke glem å liste nødtelefon navn og telefonnummer, sammen med retningsnummer.

Hva du ikke å inkludere

Når du reiser med en registrering av din medisinsk informasjon og historie, eller bruk noen form for medisinsk identifikasjon, ikke inkluderer ditt personnummer, forsikring tall, kredittkortopplysninger og bankinformasjon på elementer som er synlige for publikum.