Digidexo.com

Tegn og symptomer på nakkesøylen Bone Spurs

Tegn og symptomer på nakkesøylen Bone Spurs


Som du alder, forandrer kroppen din på mange måter, noen ganger til det verre. En av de mindre ønskelig endringene kroppen din kan gjennomgå er utvikling av bein sporer. Bone spurs er ikke i seg selv smertefullt, så du kan ikke vite at du har en. Men hvis det komprimerer nerver og bein kan det føre til mange symptomer. Kjenner disse symptomene kan hjelpe deg å avgjøre om du har et bein anspore og hvis legehjelp er nødvendig.

Svelgeproblemer

Fordi bein av nakkesøylen punktet innover i motsetning til utover i likhet med resten av ryggraden, når et bein anspore utvikler det kan sette press på spiserøret og luftveiene. Når trykket er funnet på spiserøret, kan du oppleve problemer med å svelge. Presset på luftveiene kan gjøre det smertefullt å ta en pust. Et bein anspore kan også legge et press på blodårene som går fra hjertet til hjernen og passerer gjennom nakkesøylen. Når dette skjer, det begrenser blodstrømmen til hjernen. Dette kan føre til svimmelhet og problemer med å fokusere.

Smerte

Når bein spurs gni mot bein i halsen eller mot musklene, kan du oppleve murrende smerte. Vanligvis smerten er i nakken og blir forverret når du stå eller gå. Imidlertid, hvis benet sporen klyper en nerve, smerte vil være mer alvorlig. Det kan også spre smerter i skuldrene. Ofte, når smertene begynner å stråle, hodepine følger med det.

Arm Problemer

Fordi nakkesøylen er der nervene som går fra hjernen til armene er plassert, kan kompresjon mot disse nervene føre til problemer med armene. Vanligvis problemene begynner med smerte, lik som en brokk disk. Nummenhet vanligvis følger, noe som resulterer i et tap av styrke i armmusklene. De svekkede muskler kan også miste utvalg av bevegelse.

Spinal stenose

Vanligvis oppstår spinal stenose med naturlig slitasje på nakkesøylen; men ifølge Spine Health, kan bein spurs føre til det også når de forårsaker spinalkanalen til å bli smalere. Vanligvis når et bein anspore klyper en nerve, ikke smerten påvirker ikke bena; men når det resulterer i spinal stenose du vil oppleve svakhet i bena, nummenhet i armer og ben, og et tap av følelse i armer og ben.