Digidexo.com

Tegn og symptomer på anfall hos barn

Når et barn har et anfall, kan det være en veldig skremmende opplevelse. Det kan være forvirrende å vite om tegnene barnet ditt og gir deg tyder på at et anfall er oppstått. Det blir viktig å identifisere de spesifikke tegn og symptomer på anfall hos barn, slik at de kan få behandling så snart som mulig.

Muskelkramper

Muskelkramper kan føre til at musklene i et barns kropp å rykke og nappe ukontrollert. Krampene kan variere fra mindre rykninger i ben og armer til alvorlig full-body rykking. Dette kan være en skremmende symptom som kan la en forelder følelsen forvirret og desperat å hjelpe hans eller hennes barn.

Overdreven Movements

Ett symptomer på en forestående anfall som kan noen ganger bli oversett er raske eller overdreven bevegelser av barnets kropp. Disse bevegelsene varierer fra barn til barn, men de vanligste er leppe smacking, arm flakse og håndklapping. Disse bevegelsene kan etterligne bevegelsene til et barn med autisme, så det kan være vanskelig å vite om bevegelsene indikerer et anfall er nært forestående eller ikke uten akkompagnement av andre tegn.

Forvirring

Et barn kan bli forvirret og desorientert hvis et anfall er i ferd med å starte. Dette kan gjøre barnet vises veldig trøtt eller grinete eller kan føre til at han eller henne til å ha en vanskelig tid på å fokusere på samtalen. Uten tilstedeværelse av andre symptomer, kan denne type forvirring likne en oppmerksomhet span dysfunksjon. Hvis forvirring er alvorlig eller hvis barnet ditt bli skremt av hans eller hennes manglende bevissthet, ta barnet til lege.

Blank Staring

Noen ganger kan en mild anfall kan føre til et barn å bli rolig, rolig og meget fortsatt i stedet for de stereotype spasmer som oppstår i grand mal anfall. Denne typen anfall er identifiserbar av utseendet av en blank stirre som skyller over barnets ansikt. Barnet kan stirre uforstående selv når du prøver å kommunisere med ham eller henne, og vil være trege hvis snakket med.

Søvnighet

Søvnighet vanligvis følger alle beslag, enten på forhånd eller etterpå, og kan være skremmende for en forelder som barnet har nettopp opplevd muskelkramper av en grand mal anfall. Den søvnighet er ofte det samme som alvorlighetsgraden av anfall og kan variere fra mild utmattelse til full utmattelse. Hvis du er bekymret for ditt barns søvnighet etter et anfall, legehjelp og råd.