Digidexo.com

Hvordan overvinne frykten for høyder

Hvordan overvinne frykten for høyder


Mens det er en rekke fobier, den jeg er mest kjent er frykten for høyder. Min første hånd evne til å overvinne denne frykten kanskje kan hjelpe andre med sin frykt.

Bruksanvisning

Overvinn frykten for høyder.
Siden, mange ganger, er det nødvendig å nærme høyder, jeg ønsket å erobre at frykten snart. Mitt første skritt var en vilje til å overvinne frykten for høyder. Fra da av hadde jeg en plan om akkurat hvordan jeg ville takle det prosjektet.

Denne frykten var ikke uten selskap av noen klaustrofobi også. Hvis jeg hadde tenkt å kvitte seg med en, kan jeg like gjerne løse dem begge, tenkte jeg. Å finne noen som du beundrer i beslutninger er en hjelper i denne evnen til å få litt styrke til å ta på seg å overvinne en frykt for høyder. Du stoler på deres dømmekraft vite at de velger klokt i livet. Det er uklokt å velge en tør djevelen for dette hedret stilling du er ute etter å fylle

Fastsettelse å lykkes er helt avgjørende. Mye tanke har gått inn i dette hensynet å la frykten faktor dominere og det har innebygde seg inn i for mye av livet. Det er nå på tide å ta tilbake og leve livet til det fulle.

Vurdere alle aspekter av de verst tenkelige scenarier mens du ser din høydeskrekk midt mellom øynene. Som ønsker å overvinne fobi blir langt viktigere enn å la det styre dine aktiviteter, slik at du fortsetter å være dronning eller konge av frykt.

Fortell kompisen din, som vil være å hjelpe i denne oppgaven om din frykt for høyder. Be dem komme, for å støtte forsiktig din vilje til å frigjøre den fra ditt liv. Velg et sted du frykter mindre og bygge den ultimate for høyder. Du trenger ikke å gjøre dem alle på én dag. Når du har oppnådd en, vil det neste bli enklere. Gi deg selv kreditt for å overvinne frykten for høyder.