Digidexo.com

The Cost of Stretch Mark Laster Treatment

The Cost of Stretch Mark Laster Treatment


Hvis en person har fått og mistet en betydelig mengde vekt på grunn av graviditet eller vekttap kirurgi, det er en toll på elastisitet i huden. Dette resulterer i strekkmerker som kan være skjemmende og føre til selvbevissthet. Det er mange alternativer for å fjerne strekkmerker; en av de mest effektive metoder er laserbehandling.

Kostnad

Ifølge Docshop.com, et nettsted med informasjon om kosmetisk kirurgi og henvisninger for plastiske kirurger, kan kostnadene ved laser behandlinger for å fjerne strekkmerker variere. Per juni 2010, behandlinger starter på $ 200, og flere behandlinger kan være nødvendig å redusere synligheten av strekkmerker. Hver behandling blir betraktet som en individuell prosedyre.

Prosedyre

Ekspertene på Docshop.com forklare at stretch mark fjerning prosedyren innebærer å bruke en laser som trenger inn i lagene av huden rundt strekkmerker. Den lysstråle desintegrerer vevet under huden slik at fjerning av strekkmerker. Huden som har blitt behandlet helbreder raskt som nye lag av huden utvikles med en fornyet opptreden.

Variasjoner

Ifølge hudlege Mitchel P. Goldman, MD, kostnaden for denne prosedyren vanligvis bestemmes av den spesifikke legens avgift, anestesi avgifter og anlegg avgifter. Dr. Goldman sier også at de fleste kosmetiske prosedyrer av denne art ikke er dekket av helseforsikring; Men mange leger tilby finansieringsalternativer for sine pasienter.

Variasjoner i pris

Avhengig av alvorlighetsgraden og plasseringen av strekkmerker, kan flere behandlinger være nødvendig for fjerning å være vellykket. Kostnadene kan variere fra ett kirurg til en annen avhengig av deres kompetanse og plassering av deres praksis.

Alternative alternativer

Dersom kostnadene for fjerning laser behandling er for høy, det er andre rimeligere alternativer å vurdere. Docshop.com anbefaler naturlig stretch fjerning mark kremer og lotions med priser som spenner fra $ 5 til $ 150. Selvsagt, naturlige metoder for fjerning stretch mark tilbyr mindre potensiell risiko for pasienten; kan imidlertid disse metodene ikke være så effektiv som laserbehandling.