Digidexo.com

Ting å spise etter røykeslutt

Røyking er en av de vanskeligste tingene en person kan gi opp. Det er vanedannende egenskaper kommer fra nikotin, som virker som et stimulerende på sentralnervesystemet. Karbonmonoksid, ammoniakk, vinylklorid og andre kreftfremkallende forstyrre og skade mange av kroppens vitale organer. Det er visse matvarer som kan bidra til å gjenopprette kroppen og reparere noen av skadene. Følg et måltid plan fordelene lungene dine, så vel som resten av kroppen din.

Blodsukker svingninger

Mange røykere opplever tøylesløs irritabilitet etter at de har sluttet å røyke på grunn av blodsukkersvingninger. Sigaretter ofte servert som en appetitt suppressant, som tillot dem å unngå måltider ennå holde en positiv mental tilstand. Binging på karbohydrater og sukker fører til den fryktede post-smoking vektøkning. Vant til feel-good effekten av nikotin, folk som nylig har sluttet å røyke bruke dette som en annen form for selv-medisinering. Du kan bekjempe dette problemet ved å ikke hoppe over frokost og spise konsekvent hele dagen. Spis en frokost full av proteiner og hele korn. Snack minst to ganger mellom måltidene på matvarer som frukt eller skiver grønnsaker. Måltidene bør være fri fra bearbeidet eller fet mat. Stol på magre proteiner og fiber matvarer som belgfrukter å holde blodsukkeret fra varierende. Hvis du har en trang til å overstadig på sukker, spise litt frukt eller kaste noen frukt skiver på en yoghurt parfait.

Tryptofan

Tryptofan er en aminosyre som hjelper hjernen produsere serotonin. Serotonin er et signalstoff som hjelper kroppen kontroll humør, appetitt og søvn. Ved å spise mat rik på typtophan, er du i stand til å heve mengden av serotonin i hjernen din og føle deg rolig og avslappet. Tenk på de gangene du har følt etter en Thanksgiving middag. Nyt mat som makrell, kalkun, kylling, peanøtter, sardiner, lam, biff og soyaprodukter. Depresjon og angst bør forbedre ved å inkludere disse matvarene i måltidene dine.

Grønnsaker

Gulrøtter har fantastiske helsemessige fordeler for å reparere lungene. De er fulle av beta-karoten, som omdannes i kroppen til vitamin A. Dette vitamin renser celler i lungene, og gjør at blodet mer alkalisert, som hindrer skader på skjelettet. Den beste måten å få gulrøtter er å drikke gulrotjuice. Du kan enten drikke det vanlig eller legge den til en annen grønnsak juice som tomatjuice. Tranebærjuice er en annen fantastisk juice til å nyte som dreper skadelige bakterier i lungene. Drikk 10 oz. juice hver kveld.

Mucas produserende mat

Lungene er belagt med et tynt lag av sunn slim. Ved å spise slim forming mat, tvinger du den skadede lungene til å jobbe hardere. Avstå fra å spise meieriprodukter, bearbeidet mat, kjøttpålegg og høy fett kjøtt. Vær oppmerksom på dine allergier, fordi allergener kan produsere mer slim. Drikk mye vann for å fjerne lungene av overflødig slim og fremme hydrering. En daglig tildeling på 8 til 10 8 oz. briller er en flott start for detoxing lungene.