Digidexo.com

Hvordan Plasser TENS Maskin Pads

Hvordan Plasser TENS Maskin Pads


TENS, eller transkutan elektrisk Nerve Stimulator er en enhet som brukes for å redusere enten kronisk eller akutt smerte. Den elektriske stimuleringen er antatt å avbryte smerte signaler som reiser til hjernen, noe som resulterer i mindre smerte følte av brukeren. Pad plassering og bruk av maskinen generelt er avhengig av type og plassering av smerten du opplever. Ikke alle kan bruke en maskin TENS, og det må være foreskrevet av en medisinsk faglig, så alltid sjekke med legen din før du bruker maskinen.

Bruksanvisning

•  Tørk av huden før pad applikasjon. Elektrodene vil ikke holde seg til våt eller skadet hud.

Plasser elektrodene rett over den smertefulle området for muskel eller leddsmerter. Muskelsmerter kan inkludere spasmer, sårhet eller skarpe stikkende fornemmelser. Det samme gjelder for leddene som vondt av leddgikt eller betennelse. Men ikke plasser elektrodene på toppen av et område hvor det er utstrålende smerter fra en skadet nerve.

Plasser elektrodene å omgi nerve eller post-kirurgi smerte. Plasser elektrodene på hver side av det smertefulle området. Så etter en kneoperasjon, for eksempel plassere to pads over kneskålen og incisjonsstedet og to pads under; eller plassere pads på innsiden av kneskålen og på utsiden. Ideen er å "fange" smerten med pads slik at elektrisk stimulering trenger den riktige plasseringen.

Plasser elektrodene på øvre og nedre del av ryggen i løpet veer. Noen kvinner bruker en TENS enhet under veer for å redusere smerteintensitet. Elektrodene gå på ryggen under fødselen. Plassere to high på ryggen mellom skulderbladene - en pute på venstre side av ryggsøylen og en på høyre - deretter to elektrodene lavt på baksiden, over baken regionen, på hver side av ryggraden.

Tips og advarsler

  • Eksperimentere med pad plassering før du bestemmer at TENS-enheten ikke fungerer for deg. Plasseringen er kritisk og forskjellige for hver type av smerte og individ.
  • Ikke fest elektrodene til kutt, skraper eller irritert hud.
  • Må ikke brukes på halsen eller i ansiktet, da dette kan påvirke nerver, blodtrykket eller til og med hjernens funksjon.
  • Unngå å sette pads på steder med redusert følelse eller nummenhet.
  • Ikke legg TENS pads på når du skal kjøre, selv om du har en bærbar enhet.
  • Elektrodene er utformet for å holde fast på huden din. Hvis du trykker på og håndtere den klebrige siden av putene for mye, vil de til slutt miste sin evne til å rette seg etter. Så håndtere den ikke-klebrige siden når du plasserer pads.
  • Hvis du får et utslett etter bruk av pads, må du kanskje pads laget av et annet materiale. Sjekk med at legen din.
  • Sjekk med legen din før du setter pads løpet implantater eller interne enheter som en defribrillator.