Digidexo.com

Hjem Cures for Poison Ivy og Poison Oak

Både Poison Ivy og gift eik skille ut den samme kjemiske --- urushiol olje --- som de fleste mennesker er allergisk mot, og som fører til utslett, kløe og blemmer alle hater så mye. Du kan behandle det med en rekke formelle medisiner, inkludert kortikosteroid kremer, muntlig antihistaminer og steroidinjeksjoner fra en lege. Hjem rettsmidler og folk rettsmidler har eksistert i årtusener, imidlertid, og kan hjelpe deg med å behandle symptomene når butikk-kjøpte medisin er enten uønsket eller utilgjengelig.

Jewelweed

Jewelweed vokser ofte i nærheten av giften eføy. Den nøytraliserer urushiol olje og holder det fra å irritere huden. Anlegget er også kjent som berørings meg-ikke, og kan identifiseres ved sine horn-formet lilla blomster. Ta jewelweed stammen, knuse den opp og bruke væsken til stedet påvirket av giften eik eller eføy. Det bør forebygge symptomene vises. Du kan kjøpe ekstrakt på mange holistisk medisin butikker hvis du ikke har noen jewelweed nær deg.

Kolloidalt havremel

Kolloidalt havremel fungerer som en soaking agent, kjøling huden og tørker ut blemmer forårsaket av urushiol olje. Legg en kopp til en kul eller lunkent bad (unngå varmt vann, siden det gjør symptomene verre) og rør det inn til det er helt blandet. Suge den i 15 minutter til en halv time, og vær forsiktig når du går inn og ut av karet, siden kolloidalt havremel kan være glatte. Det fungerer i flere timer, og du kan ta flere havremel bad om dagen hvis du må.

Cold Komprimerer

Kalde kompresser arbeide sammen med en myk bris eller mild blåser å vekselvis kjøle ned huden og tørke ut blemmer. Sug en myk vaskeklut i kaldt vann og legg isbiter i midten av den. Holde det mot giften eik eller eføy utslett, trykke forsiktig for ikke å ytterligere forverre huden. Hvis vannet i kluten varmes opp, oppdatere den med mer kjølig vann. Hold komprimere på plass i 15 til 30 minutter, og deretter kjøre en vifte over det eller blås på det forsiktig.

Calamine Lotion

Calamine lotion har lenge vært verdsatt som en grunnleggende kur for giften eføy. Ved å kjøle huden, reduserer det oser av blemmer, som i sin tur bidrar til å eliminere kløe. Bruk den til utslett flere ganger daglig med jevne mellomrom. Overvåk utslett nøye, og slutte å bruke calamine når væsker fra blemmer stoppe strømmer. (Ellers vil du tørke ut huden ut for mye, og forverre kløen.)